Ξημέρωμα στο όρος της Δίρφυς (pics)

Η φύση χαρίζει από μόνη της μοναδικές εικόνες και εκλπηκτικές στιγμές. Το θέμα είναι να έχεις την τύχη να της ζήσεις. Και εμείς στον τόπο μας, στο νησί μας, την Εύβοια είμαστε πλούσιοι από τα χαρίσματα της φύσης. Βουνό, θάλασσα, όλα μοναδικά. Και επειδή τα ηλιοβασιλέματα είναι πιο δημοφιλή, όποιος έχει απολαύσει μία ανατολή ξέρει […]

Η φύση χαρίζει από μόνη της μοναδικές εικόνες και εκλπηκτικές στιγμές. Το θέμα είναι να έχεις την τύχη να της ζήσεις. Και εμείς στον τόπο μας, στο νησί μας, την Εύβοια είμαστε πλούσιοι από τα χαρίσματα της φύσης. Βουνό, θάλασσα, όλα μοναδικά.

Και επειδή τα ηλιοβασιλέματα είναι πιο δημοφιλή, όποιος έχει απολαύσει μία ανατολή ξέρει καλά την χάρη της. Πόσο μάλλον μία ανατολή με φόντο το βουνό της Δίρφυς και την φύση να “ρέει” άπλετη πλάι της.

Ο Γιώργος Αγγέλου έζησε τέτοιες στιγμές και τις μεταφέρει μέσα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του. Ένα Αυγουστιάτικο ξημέρωμα στο όρος Δίρφυς. Πανέμορφες εικόνες..

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top