Ξεκινήσαμε τις μπύρες, στο warm up party του Let It Beer Fest! (pics)

Το 4o Let It Beer Fest, από το Γαλατικό Χωριό, ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 8 Ιουλίου, με ένα warm up party, για να μας βάλει στο κλίμα του διημέρου που ακολουθεί!…

Το 4o Let It Beer Fest, από το Γαλατικό Χωριό, ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 8 Ιουλίου, με ένα warm up party, για να μας βάλει στο κλίμα του διημέρου που ακολουθεί!

Από νωρίς, στο θεατράκι στο πάρκο του λαού άρχισαν να μαζεύονται οι παρέες, για να “ξορκίσουν” τον καύσωνα με παγωμένες μπύρες και ροκ μουσική, από του djs Πάρη Ξενιτίδη, Αργυρώ Μαγκοπούλου και Πάρη Γκανά, οι οποίοι εναλλάσσονταν στα decks, μέχρι αργά το βράδυ, αλλά και ένα live από το συγκρότημα “The Knives”!

Χαμόγελα, μουσική και χορός, ήταν τα κύρια συστατικά της βραδιάς και μας έδωσαν μια γεύση για τις επόμενες μέρες του φεστιβάλ!

Απόψε, η δεύτερη μέρα έχει live, από 3 αγαπημένες μπάντες, τους Panx Romana, τους Magic de Spell και τα Γυμνά Καλώδια!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, οπότε τρέξτε για μια καλή θέση, δίπλα στο μπαρ με τις μπύρες!!!

Φωτογραφίες: Πένη & Μάρω Θεοδοσίου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top