έργο χρήση Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας

Ξεκινά η δημοπρασία για το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας

Ψηφίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, η Διακήρυξη Δημοπράτησης του έργου “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας”. Το έργο της Δημοτικής Αγοράς δημοπρατείται με ανοιχτή διαδικασία για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου άνω των ορίων του Ν. 4412/2016. Ως ημερομηνία λήξης της […]

Ψηφίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, η Διακήρυξη Δημοπράτησης του έργου “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας”.

Το έργο της Δημοτικής Αγοράς δημοπρατείται με ανοιχτή διαδικασία για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου άνω των ορίων του Ν. 4412/2016. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών η Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

“Η δημοπράτηση του έργου της Δημοτικής Αγοράς αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της παρούσας αλλά και όλων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών των τελευταίων 25 ετών. Ένα εμβληματικό έργο για την πόλη της Χαλκίδας μπαίνει στην τελική του ευθεία, έχοντας πλέον σίγουρο και σταθερό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης”, δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top