Ξέρουμε που θα δοκιμάσεις αυθεντικές, χειροποίητες γεύσεις στη Χαλκίδα! (pics)

Εδώ και μερικούς μήνες, έφτασε στη Χαλκίδα το πιο νόστιμο χειροποίητο κουλούρι και σίγουρα κανείς δεν έχει αντισταθεί στη μυρωδιά που πλημμυρίζει την Αβάντων, από το Κουλούρι της Πόλης! Το…

Εδώ και μερικούς μήνες, έφτασε στη Χαλκίδα το πιο νόστιμο χειροποίητο κουλούρι και σίγουρα κανείς δεν έχει αντισταθεί στη μυρωδιά που πλημμυρίζει την Αβάντων, από το Κουλούρι της Πόλης!

Το GHETTO έκανε τη βόλτα του στα μαγαζιά και κάτσαμε για καφεδάκι και τσιμπολόγημα στα τραπεζάκια του πεζοδρόμου, στο Κουλούρι της Πόλης!
Πήραμε δυνάμεις με δροσιστικό καφεδάκι με την υπογραφή της Portioli και προσπαθούσαμε για ώρα να διαλέξουμε τι θα πρωτοδοκιμάσουμε από την βιτρίνα με τις διάφορες γεύσεις!

Φυσικά το κλασικό, τραγανό κουλούρι εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα και συνεχίσαμε με πεϊνιρλί, σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, με τη χειροποίητη ζύμη να ξεχωρίζει γευστικά!

Στο εργαστήριο, ετοίμαζαν γεμιστά κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές γεύσεις, από κοτόπουλο και κρέμα φιλαδέλφεια, μέχρι σοκολάτα και μπισκότο! Μοναδικά και πρωτότυπα προϊόντα, που δεν θα βρεις αλλού στην πόλη μας!

Εννοείται, ότι ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο Κουλούρι της Πόλης, για να δοκιμάσουμε ό,τι μας ξέφυγε και είμαστε σίγουροι ότι σας ανοίξαμε κι εσάς την όρεξη!

Το Κουλούρι της Πόλης θα το βρείτε και στο efood, αλλά και στο τηλέφωνο 2221 181081-82

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Κύλιση στην κορυφή
GHETTOMAGAZINE
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.