Νήσος Εύβοια Regatta 2019: Συνεχίζεται το συναρπαστικό θαλασσινό ταξίδι

Τo συναρπαστικό θαλασσινό ταξίδι μας συνεχίζεται … Ο ιστιοπλοϊκός  αγώνας ανοικτής θαλάσσης «Νήσος Εύβοια Regatta 2019» που ξεκίνησε από την Χαλκίδα στις 04/08/2019 διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία αγκαλιάζοντας κατά την διαδρομή του τα Ευβοϊκά Λιμάνια (Κεντρική και Βόρεια Εύβοια) αναδεικνύοντας μέσα από τον υπέροχο κόσμο της ιστιοπλοΐας τον φυσικό πλούτο του Νησιού μας, τον πολιτισμό […]

Τo συναρπαστικό θαλασσινό ταξίδι μας συνεχίζεται …

Ο ιστιοπλοϊκός  αγώνας ανοικτής θαλάσσης «Νήσος Εύβοια Regatta 2019» που ξεκίνησε από την Χαλκίδα στις 04/08/2019 διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία αγκαλιάζοντας κατά την διαδρομή του τα Ευβοϊκά Λιμάνια (Κεντρική και Βόρεια Εύβοια) αναδεικνύοντας μέσα από τον υπέροχο κόσμο της ιστιοπλοΐας τον φυσικό πλούτο του Νησιού μας, τον πολιτισμό μας και την φιλοξενία μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Καταφέραμε να ταράξουμε τα νερά της Εύβοιας και να καθιερωθούμε ως ένας από τους 10 καλύτερους ιστιοπλοϊκούς προορισμούς στον κόσμο.

Φωτογραφία © Nikos Alevromytis

Σας περιμένουμε όλους στους επόμενους προορισμούς:

Πέμπτη, 08/08/2019 ώρα 10:30 εκκίνηση έξω από το λιμάνι Ωρεών για Ψαροπούλι

Παρασκευή, 09/08/2019 και ώρα 10:30 εκκίνηση έξω από το λιμάνι Ψαροπουλίου για Κύμη

Το Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kymi Palace η Τελετή Λήξης του ιστιοπλοϊκού αγώνα Νήσος Εύβοια Regatta 2019 (απονομή επάθλων 4ης ιστιοδρομίας Ψαροπούλι – Κύμη, απονομή Overall του αγώνα, γεύμα).

 

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της Νήσος Εύβοια Regatta 2019 κάντε κλικ εδώ

 

*Φωτογραφία εξωφύλλου: Nikos Alevromytis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top