Μπλε έγιναν δημόσια κτίρια στη Χαλκίδα για τον Αυτισμό! (pics)

Με μπλε χρώμα φωτίστηκαν συμβολικά το βράδυ της Τρίτης το Δημαρχείο της Χαλκίδας στην παραλία, το κτίριο του ΟΛΝΕ Ευβοίας και το κτίριο του Επιμελητηρίου Ευβοίας ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού. Η καμπάνια “Μπλε για τον Αυτισμό” είναι μια πρωτοβουλία του Autism Speaks που σκοπεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, την Παγκόσμια Ημέρα […]

Με μπλε χρώμα φωτίστηκαν συμβολικά το βράδυ της Τρίτης το Δημαρχείο της Χαλκίδας στην παραλία, το κτίριο του ΟΛΝΕ Ευβοίας και το κτίριο του Επιμελητηρίου Ευβοίας ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού.

Η καμπάνια “Μπλε για τον Αυτισμό” είναι μια πρωτοβουλία του Autism Speaks που σκοπεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό, στις 2 Απριλίου, με τις δράσεις “Φορέστε Μπλε” και “Ανάψτε Μπλε Φως”.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Light it up Blue», όπου εκατοντάδες κτίρια και ιστορικά μνημεία σε όλο τον κόσμο φωτίζονται με αυτό το χρώμα, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και να μη στιγματίζουν τα άτομα με αυτισμό.

Εμείς στο Ghetto χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και η Χαλκίδα συμμετείχε σε αυτή την δράση και οι αρμόδιοι που έλαβαν τις πρωτοβουλίες είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

 

Φωτογραφίες: Βασίλης Ντέμης

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top