Μοίρασαν αγάπη, χαμόγελα και γεύματα, παίκτες και διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς (pics)

Ο Α.Ο. Χαλκίς έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς Μαζί με τον Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού ‘Ο Καλός Σαμαρείτης’ μοίρασε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης, για τους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας της Χαλκίδας, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μέλη της διοίκησης, έδωσαν το παρόν στην Πλατεία […]

Ο Α.Ο. Χαλκίς έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς Μαζί με τον Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού ‘Ο Καλός Σαμαρείτης’ μοίρασε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης, για τους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας της Χαλκίδας, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μέλη της διοίκησης, έδωσαν το παρόν στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου σήμερα το πρωί.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top