Μια ξεχωριστή παρουσίαση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Αρτάκη!

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου, θα μας βρει στο Δημαρχείο Νέας Αρτάκης, σε μια παρουσίαση ενός αγαπημένου παιδικού βιβλίου, της Κατερίνας Σέρβη! Η δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης, το βιβλιοπωλείο Ίαμβος και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Σέρβη “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ”, το Σάββατο 6 Απριλίου στις 18:30 στο Δημαρχείο Νέας Αρτάκης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής από τους μαθητές του καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΣΥ.ΠΟ.Ν.Α, που εμπνέυστηκαν από την ιστορία του βιβλίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου, θα μας βρει στο Δημαρχείο Νέας Αρτάκης, σε μια παρουσίαση ενός αγαπημένου παιδικού βιβλίου, της Κατερίνας Σέρβη!

Η δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης, το βιβλιοπωλείο Ίαμβος και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Σέρβη “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ”, το Σάββατο 6 Απριλίου στις 18:30 στο Δημαρχείο Νέας Αρτάκης.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής από τους μαθητές του καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΣΥ.ΠΟ.Ν.Α, που εμπνέυστηκαν από την ιστορία του βιβλίου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top