Μια ξεχωριστή βραδιά με τον Μίλτο Πασχαλίδη στην Οδό Ονείρων!

Φωνή βελούδινη, καθαρή και τόσο δυνατή που δεν νοιάζεται σε στιγμές για το μικρόφωνο! Αυτός είναι ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, που ξέρει να χαρίζει πανέμορφες βραδιές κάθε φορά που επισκέπτεται τη Χαλκίδα και την μουσική σκηνή Οδός Ονείρων. Την Παρασκευή 19/04, ο Μίλτος Πασχαλίδης, θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά ένα […]

Φωνή βελούδινη, καθαρή και τόσο δυνατή που δεν νοιάζεται σε στιγμές για το μικρόφωνο! Αυτός είναι ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, που ξέρει να χαρίζει πανέμορφες βραδιές κάθε φορά που επισκέπτεται τη Χαλκίδα και την μουσική σκηνή Οδός Ονείρων.

Την Παρασκευή 19/04, ο Μίλτος Πασχαλίδης, θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε, αλλά και άλλων δημιουργών, που μπορεί και ερμηνεύει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και την μαγική χροιά της φωνής του!

 

Με παραμύθια, βαριές κουβέντες, ιστορίες για πεφταστέρια και τραγούδια που ζούνε λαθραία, ο Μίλτος Πασχαλίδης στήνει ένα πρόγραμμα, λιγότερο ηλεκτρικό και πιο προσωπικό, με περισσότερα «αδικημένα» τραγούδια από τους 12 προσωπικούς του δίσκους και τις συμμετοχές του σε δίσκους φίλων του, που έχουν λείψει από τις συναυλίες του τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο φόρος τιμής στο μεγάλο δάσκαλο Μάνο Ελευθερίου, με ένα εκτενές αφιέρωμα στα σπουδαία τραγούδια του.

Φυσικά, κινητήρια δύναμη θα είναι, όπως πάντα, η αίσθηση της στιγμής, η ατμόσφαιρα της κάθε βραδιάς που θα οδηγεί σε απρόβλεπτα μονοπάτια, με τον ιδιαίτερο πάντα τρόπο του Μίλτου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04/2019

Οδός Ονείρων, Τσιριγώτη 6

Ώρα 10:30 μ.μ.

τηλ. 2221020504,  6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top