Μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση για την Σοφία Βέμπο στο θέατρο Αυλιδείας

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέος Αυλίδος, έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, μια Μουσικοθεατρική παράσταση […]

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέος Αυλίδος, έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, μια Μουσικοθεατρική παράσταση για τη Σοφία Βέμπο που θα σας ενθουσιάσει!

Με τίτλο “Στη Λαρ’σα βγαίν’ η Αυγερινός, στ’ν Ανάκασα η Πούλια”, με πρωταγωνίστρια τη διεθνούς φήμης κοντράλτο, Μαρίτα Παπαρίζου και τον Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε με τον ιδανικότερο τρόπο για πολλές πτυχές της ζωής της Σοφίας Βέμπο! Τα περιγραφικά κείμενα παρουσιάζει ο Γιώργος Αχλαδιώτης, ενοποιώντας υπέροχα, αφήγηση και συνέντευξη.

Είναι μια από τις εξαιρετικές βραδιές του 3oυ bio-Mechanical Festival, ένα μοναδικό και πολυδιάστατο αφιέρωμα στην εξέχουσα μορφή που σημάδεψε μια εποχή της ελληνικής πραγματικότητας!

Μην το χάσετε!

Διάρκεια: 60′

Είσοδος: 10€

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top