Μια βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Οδό Ονείρων!

Μια φωνή μοναδική, που την ξεχωρίζεις από τις πρώτες νότες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι σίγουρα μια ερμηνεύτρια που το κοινό λατρεύει εδώ και πολλά χρόνια και αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχημένη πορεία της μέσα στα χρόνια! Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε στη μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, σε ένα πρόγραμμα […]

Μια φωνή μοναδική, που την ξεχωρίζεις από τις πρώτες νότες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι σίγουρα μια ερμηνεύτρια που το κοινό λατρεύει εδώ και πολλά χρόνια και αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχημένη πορεία της μέσα στα χρόνια!

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε στη μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με  τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, με τη μοναδική ερμηνεία και ενέργεια της Ελένης Τσαλιγοπούλου!

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εκλεκτοί μουσικοί που την συνοδεύουν, εμφανίζονται στη μουσική σκηνή «Οδός Ονείρων» στη Χαλκίδα.

Με την καθηλωτική της ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της, η Ελένη Τσαλιγοπούλου στήνει μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση από το νέο της album “Των φίλων τα σπίτια”, όλα θα είναι εκεί σε μία συναρπαστική, λυτρωτική  μουσική εμπειρία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth, μπάσο

Δημήτρης Λάππας – μπουζούκι, κιθάρα

Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

Artwork: Άντα Χαλαμπαρδάκη

 

Οδός Ονείρων: Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα

Ώρα έναρξης: 10:30 μ.μ.

Τηλ. κρατήσεων: 22210 20504, 6978 117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top