Με 8 ΑΠΙΘΑΝΕΣ φωτογραφίες αποχαιρετούν τη Χαλκίδα οι “Red Arrows”

Τα δέκα διθέσια εκπαιδευτικά αεροσκάφη του ακροβατικού σμήνους «Κόκκινα Βέλη» (Red Arrows) της Βασιλικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας επέλεξαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την χώρα μας για να πραγματοποιήσουν τμήμα της εαρινής τους εκπαίδευσης, που θα διαρκέσει περίπου πέντε εβδομάδες. Εγκαταστάθηκαν στην Τανάγρα και για περισσότερο από ένα μήνα μας εντυπωσίαζαν με τα ακροβατικά τους […]

Τα δέκα διθέσια εκπαιδευτικά αεροσκάφη του ακροβατικού σμήνους «Κόκκινα Βέλη» (Red Arrows) της Βασιλικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας επέλεξαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την χώρα μας για να πραγματοποιήσουν τμήμα της εαρινής τους εκπαίδευσης, που θα διαρκέσει περίπου πέντε εβδομάδες. Εγκαταστάθηκαν στην Τανάγρα και για περισσότερο από ένα μήνα μας εντυπωσίαζαν με τα ακροβατικά τους και τους συναντούσαμε συχνά – πυκνά πάνω από τον ουρανό της Χαλκίδας και της Ερέτριας.

Σήμερα τα «Κόκκινα Βέλη» αποχώρησαν από την χώρα μας για να ξεκινήσουν την μεγαλύτερη περιοδεία που έχουν κάνει ποτέ!

Οι πιλότοι αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής αποχαιρέτησαν την πατρίδα μας με εντυπωσιακές φωτογραφίες. Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, μέσα από τα αεροσκάφη και με φόντο τη Χαλκίδα και τις γύρω περιοχές.

Να μας ξανάρθετε guys!

 

Ο διάσημος ελιγμός έκρηξη βόμβας – © kilo.mike.aviationphotography
© rafred7
© Notis Miggos
© Ashley Keates
© Ashley Keates
© Ashley Keates
© Ashley Keates
© Ashley Keates

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top