Με τι κολλήσαμε αυτή την εβδομάδα

Κάθε βδομάδα τα παιδιά του ghetto θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι 5 τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα […]

Κάθε βδομάδα τα παιδιά του ghetto θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι 5 τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα τους σε όλη τη Χαλκίδα!

Για τσέκαρε και πάρε ιδέες…

 

Το κόλλημα του Κύριου Κάπα

Το κόλλημα αυτής της εβδομάδας ακούει στο όνομα HANKIES !

Σε αυτή την μαγική ανακάλυψη που κάποιος άνθρωπος του Θεού έφτιαξε για να μπορείς να απολυμαίνεις τα χεράκια σου παντού !

Και ναι, γιατί να ντραπώ άλλωστε ; Φοβάμαι τα μικρόβια! Κυκλοφόρησε και εσύ στην πρωτεύουσα με τα MMM και μετά έλα πες μου για το αν φοβάσαι και εσύ τα μικρόβια η όχι!

Hankies λοιπόν πολεμόχαρη φυλή μου, Hankies για ένα καλύτερο αύριο χωρίς μικρόβια και βακτήρια!

 

Το κόλλημα της bour bour (Χριστίνα Τσολάκου)

Λοιπόν να ξέρετε ότι το House of Cards το παράτησα! Ναι, σας είχα πει ότι είχα κολλήσει, αλλά μου την έσπασε πάρα πολύ όλη αυτή η φάση με τη διαφθορά στην πολιτική, που πραγματικά αηδίασα!

Οπότε βρέθηκε η νέα σειρά – κόλλημα, η οποία λέγεται Black Mirror!

Μου την είχαν προτείνει στο παρελθόν, αλλά την κρατούσα καβάτζα  για τη δύσκολη στιγμή που θα ξεμείνω χωρίς σειρά και έτσι τώρα ήρθε η ώρα της!

Είναι μια βρετανική σειρά, θεωρητικά επιστημονικής φαντασίας, που επικεντρώνεται σε σκοτεινά και σατυρικά θέματα που αφορούν την σύγχρονη κοινωνία και ειδικά τις απρόβλεπτες – αρνητικές συνέπειες των νέων τεχνολογιών! Τα επεισόδια είναι αυτοτελή και αυτό βολεύει πολύ γιατί δεν ξενυχτάω λέγοντας «άντε να δω και το επόμενο»…

Γενικά, αν σκοπεύετε να την δείτε, πρέπει να ομολογήσω ότι είναι αρκετά καμένη σειρά και ίσως κάποια επεισόδια σας φρικάρουν! Εγώ είμαι καμένη ολοσχερώς, οπότε δεν παίζει κάποιο πρόβλημα…

 

Το κόλλημα του Βασίλη Ντέμη

Playmobil. Αυτή ήταν η παραγγελιά του βαφτιστίκου μου για το δώρο Χριστουγέννων. Σε ένα 20λεπτο τηλέφωνο το απόγευμα της Δευτέρας κατάφερε να μου αναλύσει όλες τις σειρές και τις λεπτομέρειες που έχουν τα playmobil. Έλα όμως που δεν ήταν ξεκάθαρος με ποια από όλες τις σειρές ήθελε για δώρο… Βασικά ξεκάθαρος ήταν, όλες τις σειρές ήθελε αλλά λιγάκι δύσκολο. Έτσι λοιπόν αρχικά ξεκίνησα να ψάχνω για playmobil στο διαδίκτυο. Δεν έβγαζα άκρη όμως.. Είπα να επισκεφθώ ένα κατάστημα με παιχνίδια. Ωραία λέω, τώρα που θα τα δω από κοντά θα αποφασίσω. Χάος, μια ολόκληρη πλευρά του μαγαζιού μόνο με σειρές playmobil. Άρχισα και εγώ να τα θέλω όλα. Του πήρα τον Ποσειδώνα, Δία και έναν πυροσβέστη. Αλλά επειδή ήθελε ολόκληρη σειρά και όχι μεμονωμένα πρόσωπα θα πάμε σήμερα να διαλέξει μόνος του.

Ο Δίας των playmobil να βάλει το χέρι του…

 

Το κόλλημα του Γιώργου Συγγελάκη

Ποιός είναι αυτός που δεν θα ήθελε να ξαπλώσει σε ζεστά σκεπάσματα, να χουχουλιάσει και να βράζει από την ζέστη;;  Το ίδιο ήθελα και εγώ λοιπόν αυτή την βδομάδα που το κρύο μας σπάει τα κόκαλα…

Τι πατέντα είναι αυτή που λέγεται ηλεκτρική κουβέρτα;; δεν το πίστευα τόσο καιρό που μου το έλεγαν ότι αυτό το πράγμα σου προσφέρει τόσο ευχαρίστηση, είπα για ακόμα μια φορά πεταμένα λεφτά αλλά οοοοοχι…Μόνο στο μπάνιο δεν την παίρνω μαζί… είτε κάθομαι καναπέ να δω ταινία, είτε στο κρεβάτι, παίζει στο τέρμα μέχρι να βράσουν τα νεφρά μου!!! Νομίζω θα είναι το μόνιμο κόλλημα μου για όλες τις βδομάδες του χειμώνα.

 

Το κόλλημα της Φαίης Δουγαλή

Αυτή την εβδομάδα ανακάλυψα στο internet μέσα από μια τυχαία συζήτηση που είχα με μια γνωστή μου πως μπορείς να βρεις μόνος σου τον αστρολογικό σου χάρτη!

Και αφού βρήκα έναν τρόπο για να βάλεις όλα τα στοιχεία σου, ημερομηνία γέννησης, τον τόπο, την ώρα και το βαπτιστικό σου όνομα.  Σου δημιουργεί τον αστρολογικό σου χάρτη και την όψη που κάνουν μεταξύ τους οι πλανήτες αυτοί. Κόλλησα ανέλυσα όλο μου τον χάρτη, όλους  τους συνδυασμούς. Κάθε μέρα ανέλυα και από κάτι…  Ότι αστρολογική πιθανότητα υπάρχει για το 2019 και είμαι έτοιμη για όλα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top