Με τι κολλήσαμε αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα οι συντάκτες του GHETTO θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την […]

Κάθε εβδομάδα οι συντάκτες του GHETTO θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα τους σε όλη τη Χαλκίδα!

Για τσέκαρε και πάρε ιδέες…

Το κόλλημα της Πένης Θεοδοσίου

Βρήκα τα πιο εθιστικά αντικείμενα που υπάρχουν στο πλανήτη. Λέγονται “σφαιρίδια μαγνήτες” ή “μαγνήτες κύκλοι ” ή “κυκλικά μαγνητάκια “.

Ρε παιδιά δεν ξέρω πως λέγονται γιατί αν ήξερα θα τα είχα ήδη παραγγείλει, αλλά από τότε που τα έφερε ο γυμναστής μου, που τα είχε φέρει η κόρη του σπίτι, που της τα είχε φέρει μια φίλη της, δεν μπορώ να ξεκολλήσω.

Μπορείς να φτιάξεις διάφορες κατασκευές, ή μπορείς απλά να τα κολλάς και να τα ξεκολλάς όλη μέρα. Τα χρησιμοποιείς και σαν κομπολόι άμα λάχει.

Ένα θα σας πω, μια από αυτές τις μέρες που τα είχα φέρει στην υπόγα έγινε το μήλο της έριδος μεταξύ εμού και του Βασίλη.

Ψάχνω να το βρω στο ίντερνετ να το παραγγείλω, όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ας ενημερώσει παρακαλώ! Ευχαριστώ.

 

Το κόλλημα του Βασίλη Ντέμη

Λίγο πολύ όσοι με γνωρίζετε ή με διαβάζετε εδώ στο GHETTO θα έχετε καταλάβει ίσως μία αδυναμία μου και έναν θαυμασμό στον Αντώνη Ρέμο. Εδώ και μία εβδομάδα πανηγυρίζω την επιστροφή του παλιού, καλού Αντώνη Ρέμου στο μουσικό στερέωμα της χώρας και ευελπιστώ να το κρατήσει. Είμαι από αυτούς που μάθαμε τον Αντώνη με το “Έτσι Ξαφνικά”, το “Έλα να με τελειώσεις”, τα “2 Ψέμματα, το “Έσπασε η Νύχτα”. Ακούσαμε ντουέτα με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Αντώνη Βαρδή, την Μαρινέλλα και πολλούς άλλους γίγαντες της ελληνικής μουσικής. Και δυσκολεύομαι πολύ να σιγοψυθυρίσω το “Εδώ εδώ εδώ και τώρα”… Το νέο single του Αντώνη Ρέμου φέρει τον τίτλο “Όλα Τα Δάκρυα” και το υπογράφουν οι δημιουργοί που του έχουν χαρίσει και στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες. Η μουσική έχει την υπογραφή του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη.

Είναι μία ερωτική μπαλάντα που αναδεικνύει την φωνή του και μας κάνει να κολλάμε με το τραγούδι. Το ακούω εννοείται συνέχεια και παντού και σε κάθε στιγμή της ημέρας. Στην υπόγα το έχουν μάθει όλοι απ΄έξω και ανακατωτά, το ακούνε και αυτοί θέλουν δεν θέλουν γιατί τους αρέσει. Είμαι σίγουρος ότι έχω δώσει 3k views μόνος μου στο τραγούδι.

 

Το κόλλημα της Χριστίνας Τσολάκου

Γενικά, δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που δεν ακούω μουσική! Ότι κι αν κάνω,είτε θα παίζει σιγά κάποια λίστα στο tablet, είτε ραδιόφωνο,είτε με ακουστικά από το κινητό όταν περπατάω…

Έτσι και όταν κοιμάμαι,θέλω να υπάρχει κάτι να ακούγεται σιγά στο background…

Η μεγάλη μου “ανακάλυψη” και ταυτόχρονα κόλλημα γι’αυτή την εβδομάδα είναι τα κομμάτια “loop” στο YouTube! Το ίδιο τραγούδι δηλαδή, σε βίντεο διάρκειας από μισή, μία ώρα, έως και δέκα ίσως!

Ναι είμαι από εκείνους που θέλουν να ακούνε ξανά και ξανά το ίδιο κομμάτι στο repeat μέχρι να μη θέλουν να το ακούσουν ποτέ ξανά!

Αυτές τις μέρες λοιπόν, κοιμάμαι με το τραγούδι που θα δείτε παρακάτω και σας προτείνω να ψάξετε τέτοια βίντεο γιατί μπορεί να βρείτε και το δικό σας αγαπημένο τραγούδι και να το ακούτε ασταμάτητα μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος…?

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top