Με πινακίδα “Ψαχνά” κυκλοφορεί Ευβοιώτης στο Χιούστον του Τέξας (pics)

Στις μέρες μας υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Φυσικά δεν θα μπορούσαν παρά να δείξουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για την πατρίδα στην καθημερινότητα τους. Για το λόγο αυτό, θα τύχει πολλές φορές να δούμε στον δρόμο ένα αυτοκίνητο να μας προσπερνάει με λίγο πιο ιδιαίτερες πινακίδες. Στους Έλληνες βγάζει νόημα […]

Στις μέρες μας υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Φυσικά δεν θα μπορούσαν παρά να δείξουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για την πατρίδα στην καθημερινότητα τους.

Για το λόγο αυτό, θα τύχει πολλές φορές να δούμε στον δρόμο ένα αυτοκίνητο να μας προσπερνάει με λίγο πιο ιδιαίτερες πινακίδες. Στους Έλληνες βγάζει νόημα το τι γράφουν, ωστόσο δεν θα λέγαμε το ίδιο και για τους υπόλοιπους.

Έτσι και στη πολιτεία των Η.Π.Α το Τέξας και στην πόλη Χιούστον, όπου ένας Ευβοιώτης ομογενής κυκλοφορεί με πινακίδες που γράφουν το όνομα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Και δεν είναι άλλη από τα Ψαχνά Ευβοίας.

O Samuel Johnson ο οποίος κατάγεται από τα Ψαχνά, δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του για την πατρίδα του.

 

*Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Samuel Johnson στο instagram.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top