“Με δύναμη από την Κηφισιά”, η παράσταση που θα δούμε σήμερα στο θέατρο Αυλιδείας

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., , τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδος, σας παρουσιάζει στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, με ιδιαίτερη χαρά …τέσσερις […]

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., , τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδος, σας παρουσιάζει στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, με ιδιαίτερη χαρά …τέσσερις γυναίκες!

Οι τρεις τους ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη και η τέταρτη ανυπομονεί να έχει το σπίτι στην αποκλειστική της διάθεση!

Πρόκειται για τη θεατρική παράσταση “Με δύναμη από την Κηφισιά” των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Εμμανουέλας Κοντογιώργου. Μας το παρουσιάζει η Εταιρεία Θεάτρου “Σπίτι της”.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Εμμανουέλλα Κοντογιώργου

Σκηνογραφική επιμέλεια: Λίλια Χατζηγεωργίου

Κοστούμια: Ανδρονίκη Τζάρτζαλου

Φωτισμοί: Βαγγέλης Μαρούλης

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Κοσμίδης, Εμμανουέλλα Κοντογιώργου

Trailer: Fig Leaf Production

Παίζουν: Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Ηλέκτρα), Αφροδίτη Φλώρου (Αλέκα), Κασσάνδρα Τζάρτζαλου (Φωτεινή), Βερόνικα Μπακόλα (Μάρω)

 

Διάρκεια: 100

Είσοδος: 10€ ομαδικό 7

Αυτό το ταξίδι όμως συνεχώς αναβάλλεται και μαζί του αναβάλλονται και όσα αυτό εκπροσωπεί: η ελευθερία και η δύναμη για μια νέα ζωή! Τι γίνεται λοιπόν;

Θα το ανακαλύψουμε σήμερα, στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top