“Με Δύναμη από την Κηφισιά” – Η καλοκαιρινή παράσταση του Περι-Τεχνών

Τέσσερις γυναίκες, ένα σαλόνι, πολλές εξαρτήσεις, ένα υποθετικό ταξίδι και μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα κι ελπίδες. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το αριστούργημα του Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά, «Με δύναμη από την Κηφισιά». Ένα έργο που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη ζωή, τη μοναξιά, τους φόβους και […]

Τέσσερις γυναίκες, ένα σαλόνι, πολλές εξαρτήσεις, ένα υποθετικό ταξίδι και μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα κι ελπίδες. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το αριστούργημα του Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά, «Με δύναμη από την Κηφισιά». Ένα έργο που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη ζωή, τη μοναξιά, τους φόβους και την έντονη επιθυμία του ανθρώπου για ζωή. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, την κωμωδία και το δράμα, θαμπώνουν. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους με κύριο θέμα συζήτησης τους άνδρες… παρέα με πολύ αλκοόλ, τσιγάρα και ηρεμιστικά ξετυλίγεται η ζωή αυτών των γυναικών, οι οποίες προσπαθώντας να βρουν τη δύναμη να δραπετεύσουν από το παρελθόν τους, καταλήγουν να πέφτουν με φόρα πάνω του.

Συντελεστές

Συγγραφείς: Δημήτρης Κεχαΐδης – Ελένη Χαβιαρά
Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μερκουριάδου
Φώτα –Ήχος: Κώστας Μπολίνης
Μουσική: Ιωάννα Μερκουριάδου
Σκηνικά: Αλέξανδρος Σιμιτζής
Επιμέλεια αφίσα- Πρόγραμμα : Patitiri design
Επιμέλεια Κουστουμιών : Πέρη Καραμούζη
Χτενίσματα: Καλλιτεχνική ομάδα ‘’Beautifly by Vassia’’ Βάσια Γεωργουλία
Φωτογραφία: Γιώργος Καπελές
Δημόσιες σχέσεις: Κατερίνα Γεωργίου
Οργάνωση Παραγωγής: Πέρη Καραμούζη

Διανομή

Πέρη Καραμούζη – Αλέκα
Ευτυχία Ντούπη – Φωτεινή
Ελεάνα Κεσκίνη – Μάρω
Ελένη Κόλλα – Ηλέκτρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΩΡΑ 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8 ευρώ Viva.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: GHETTO MAGAZINE

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top