Μετά τις γιορτές τρώμε πίτσα L’ Artigiano! (pics)

Τραπέζια ασφυκτικά γεμάτα, πιάτα-«βουνά», ποτήρια με αλκοόλ που γεμίζουν διαρκώς, γλυκά, κεράσματα και εκατοντάδες άλλα «τσιμπολογήματα» συνθέτουν τη διατροφή των εορτών, που κάθε άλλο παρά λιτή είναι. Και όσο διαφορετικές και εάν ήταν οι φετινές γιορτές αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φάγαμε πολύ. Στα τραπέζια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αυτό που κυριαρχεί είναι τα κρεατικά και […]

Τραπέζια ασφυκτικά γεμάτα, πιάτα-«βουνά», ποτήρια με αλκοόλ που γεμίζουν διαρκώς, γλυκά, κεράσματα και εκατοντάδες άλλα «τσιμπολογήματα» συνθέτουν τη διατροφή των εορτών, που κάθε άλλο παρά λιτή είναι. Και όσο διαφορετικές και εάν ήταν οι φετινές γιορτές αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φάγαμε πολύ.

Στα τραπέζια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αυτό που κυριαρχεί είναι τα κρεατικά και τα γλυκά. Έτσι, είναι φυσιολογικό να μας έλειψε η πίτσα!

Και που αλλού θα απολαύσουμε κλασσική ιταλική πίτσα αλλά και με πολλές και διάφορες επιλογές που ικανοποιούν τον καθένα από εμάς; Στην L’ Artigiano φυσικά.

Η L’ Artigiano, εδώ και 24 χρόνια, προσφέρει μία ξεχωριστή ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές σε μεγέθη, υλικά και συνταγές, πάντα με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες, για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού και της παρέας, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Με κίνητρο το πάθος και τη δημιουργικότητα, το μενού του καταστήματος της L’ Artigiano στη Χαλκίδα, προσφέρει μοναδικές γεύσεις,  γεμίζοντας απόλαυση τους λάτρεις της πίτσας και όχι μόνο, με βάση τη χαρακτηριστική χειροποίητη ζύμη L’ Artigiano που ωριμάζει φυσικά για 24 ώρες.

Η L’Artigiano βρίσκεται στο πλευρό του σύγχρονου ανθρώπου και προσαρμόζει τις τιμές της, χωρίς να διαπραγματεύεται την ποιότητα και την άριστη γεύση των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μαι γευστική πίτσα, πόσο μάλλον τώρα που μας έλειψε λίγο!

L’ Artigiano

Καλογεροπούλου 13, Χαλκίδα

Τηλ. 2221060945

e-food

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top