Τρένα Φωτιά Χαλκίδα

Μεγάλη φωτιά στην Χαλκίδα- Καίγονται αυτοκίνητα

Η φωτιά σύμφωνα με αξιωματικό της Πυροσβεστικής ξέσπασε κοντά στην παλιά γέφυρα Ευρίπου και στο σημείο επιχειρούν 9 οχήματα με 20 πυροσβέστες. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 22:30 ενώ στο σημείο…

Η φωτιά σύμφωνα με αξιωματικό της Πυροσβεστικής ξέσπασε κοντά στην παλιά γέφυρα Ευρίπου και στο σημείο επιχειρούν 9 οχήματα με 20 πυροσβέστες.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 22:30 ενώ στο σημείο καίγονται σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σημειώθηκαν δύο ισχυρές εκρήξεις μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στις αποθήκες του ΟΣΕ.Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με οχήματα να έχουν φτάσει εκεί ενώ η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα.

Το συγκεκριμένο κτίριο είχε παραχωρηθεί από την διοίκηση του ΟΣΕ για εκμετάλλευση στον Δήμο Χαλκιδέων και υπήρχαν σχέδια για να μετατραπεί σε χώρο πολιτισμού.

Αυτήν την ώρα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση επί της οδού Αγγελή Γοβιού λίγο πριν την παλαιά γέφυρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν τα περιπολικά, τα πυροσβεστικά και το ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία έχει κλείσει τον δρόμο ενώ στην περιοχή έχει διακοπή ρεύματος λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top