“Μακριά πολύ μακριά να ταξιδεύουμε”, με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη στην Οδό Ονείρων!

Το καρουζέλ της Οδού Ονείρων ανάβει τα φώτα του για να υποδεχθεί τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, για τραγουδήσουμε για αυτά τα “Ανείπωτα”, με την ξεχωριστή βαθιά φωνή, του σε μια μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2ο18. Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ξεκινώντας τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις, επισκέπτεται ένα γνώριμο στέκι, την ‘’Οδό Ονέιρων’’ στη Χαλκίδα, αναμένοντας μια δυναμική μουσική συνάντηση με […]

Το καρουζέλ της Οδού Ονείρων ανάβει τα φώτα του για να υποδεχθεί τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, για τραγουδήσουμε για αυτά τα “Ανείπωτα”, με την ξεχωριστή βαθιά φωνή, του σε μια μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2ο18.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ξεκινώντας τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις, επισκέπτεται ένα γνώριμο στέκι, την ‘’Οδό Ονέιρων’’ στη Χαλκίδα, αναμένοντας μια δυναμική μουσική συνάντηση με αγαπημένους φίλους!

Παλιά αλλά και νέα στοιχεία στον ήχο διαδέχονται την γνησιότητα της πολυετούς πορείας του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την αμεσότητα της ζωντανής επαφής, με την ‘’αλήθεια’’ ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του .

Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύουν πέντε εκλεκτοί μουσικοί, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.

Συμμετέχουν:
Παναγιώτης Κουτσούρας (Μπουζούκι)
Γιώργος Μακρής (Πνευστά)
Θανάσης Αρχανιώτης(Τύμπανα)
Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)
Βαγγέλης Μαραμής (πιάνο)
Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρα 10:30 μ.μ.
τηλ. 2221020504, 6978117103

Οργάνωση Παραγωγής: ARTONICA PRODUCTIONS

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top