Μαθήτρια έγραψε έκθεση 14 λέξεων για το Fight Club και πήρε άριστα

Την μικρή αυτή μαθήτρια την αγαπάμε για δύο λόγους. Ο ένας είναι πως και εμείς εδώ στην υπόγα του Ghetto λατρεύουμε την ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο δεύτερος είναι γιατί…

Την μικρή αυτή μαθήτρια την αγαπάμε για δύο λόγους. Ο ένας είναι πως και εμείς εδώ στην υπόγα του Ghetto λατρεύουμε την ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο δεύτερος είναι γιατί αυτή η μικρή είναι ένα μεγάλο αλανάκι.

Μαθήτρια στο Κλάρκσβιλ του Τένεσι κλήθηκε να γράψει έκθεση για μια ταινία που έχει δει.

Η Άλισον Γκάρετ λοιπόν, επέλεξε να γράψει για το Fight Club, παραδίδοντας στον καθηγητή της μια έκθεση 14 λέξεων! Το μόνο που έγραψε ήταν ο πρώτος κανόνας του Fight Club “The first rule of fight club is: you do not talk about fight club” (σ.σ. Πρώτος κανόνας του Fight Club: Ποτέ δεν μιλάς για το Fight Club). Για την ακρίβεια, ήταν 19, καθώς στο word που έστειλε υπήρχαν και άλλες 5: “That’s it. That’s the essay” (σ.σ Αυτή ήταν. Αυτή ήταν η έκθεση).

Η απάντηση που έλαβε από τον δάσκαλό της ήταν η βαθμολογία της, άριστα 100/100.

Στο σχόλιό του, ο καθηγητής έγραψε το εξής: “Πάλευα για τον βαθμό που θα σου βάλω, πολύ καιρό. Τελικά κατέληξα να σου βάλω έναν βαθμό για το γέλιο και το πόσο σχετικό ήταν αυτό που έγραψες με την ταινία. Σε προειδοποιώ όμως: Μην το δοκιμάσεις αυτό και με τους άλλους καθηγητές γιατί μπορεί να μην έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ”.

 

 

 

Με πληροφορίες από moveitmag.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top