Μαγεία στη Νέα Λάμψακο: Εμφανίστηκαν ροζ φλαμίνγκο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ονομασία τους (Phoenicopterus ruber), γνωστά και ως φλαμίνγκο, έφτασαν χθες στις Αλυκές της Νέας Λαμψάκου Χαλκίδας, έτσι ώστε να ξεκουραστούν από το ταξίδι της μεταναστευτικής περιόδου τους. Διακρίνονται από το ροζ χρώμα που διαθέτουν και βρίσκουν ασφαλή καταφύγιο στο υδροβιότοπο καθώς εξασφαλίζουν την εποιθυμητή τροφή έτσι ώτσε να ενισχυθούν για να μπορούν να συνεχίσουν […]

Η ονομασία τους (Phoenicopterus ruber), γνωστά και ως φλαμίνγκο, έφτασαν χθες στις Αλυκές της Νέας Λαμψάκου Χαλκίδας, έτσι ώστε να ξεκουραστούν από το ταξίδι της μεταναστευτικής περιόδου τους.

Διακρίνονται από το ροζ χρώμα που διαθέτουν και βρίσκουν ασφαλή καταφύγιο στο υδροβιότοπο καθώς εξασφαλίζουν την εποιθυμητή τροφή έτσι ώτσε να ενισχυθούν για να μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Την φωτογραφία δημοσίευσε ο γνωστός Χαλκιδέος φωτογράφος Ηλίας Θαλάσσης ενώ το υπέροχο κλικ ανήκει στην Gorgia Bertoli.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top