Μήπως ήρθε η ώρα για ένα σωστό πλύσιμο στο αυτοκίνητό σου;

Ένα από τα πράγματα που συνεχώς αναβάλουμε είναι το πλύσιμο του αυτοκινήτου μας. Θα το κάνω σήμερα, θα το πάω αύριο και φτάνεις σε ένα σημείο που κοντεύεις να πνιγείς από τη σκόνη και τη βρώμα. Επίσης, δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι το κορίτσι σου, κάποια στιγμή θα βαρεθεί όλη αυτή την περιπέτεια που […]

Ένα από τα πράγματα που συνεχώς αναβάλουμε είναι το πλύσιμο του αυτοκινήτου μας. Θα το κάνω σήμερα, θα το πάω αύριο και φτάνεις σε ένα σημείο που κοντεύεις να πνιγείς από τη σκόνη και τη βρώμα. Επίσης, δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι το κορίτσι σου, κάποια στιγμή θα βαρεθεί όλη αυτή την περιπέτεια που περνάει όταν μπαίνει στο αυτοκίνητό σου.

Για αυτό ήρθε η ώρα. Να κάνεις το βήμα και να το πλύνεις. Και ας βρέξει! Τι να κάνουμε. Χειρότερο από πριν δεν πρόκειται να γίνει. Άσε δηλαδή, που στο εσωτερικό δεν κινδυνεύεις από βροχή.

Και εάν μέχρι τώρα δεν σε πείσαμε, σου έχουμε 3 πληντύρια αυτοκινήτων που θα σε πείσουν να κάνεις το μεγάλο βήμα και επιτέλους να πλυνεις το αυτοκίνητό σου.

*Στέλνοντας “Μετακίνηση 2” μπορείς να πας στο πλυντήριο αυτοκινήτων που επιθυμείς.

Wash & Go

Η εξειδίκευση και η εμπειρία που διαθέτει το Wash & Go επιτρέπει να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αυτοκινήτων, που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών. Το Wash & Go αποτελείτε από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, με εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι επιλεγμένοι κάτω από αυστηρά κριτήρια, ώστε να επιτυγχάνεται το άριστο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλύσιμο αυτοκινήτων, Βιολογικός Καθαρισμός (Μικροβιολογικός Καθαρισμός, Απολύμανση και Αποστείρωση όλης της καμπίνας εσωτερικά) και Ξεθάμπωμα Φαναριών είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται.

Wash & Go

Αργυροκαστρίτου 3, Χαλκίδα

Τηλ. 2221304008

Facebook: Wash & go

Web: washngo.gr

 

Kanto Labiko

To Kanto Labiko είναι μία ιδέα καινοτομίας στον αυτοματοποιημένο καθαρισμό αυτοκινήτου, μηχανής και φουσκωτού, καθώς βασίζεται στην υπηρεσία Self Service 24h, με την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτόματο καθαρισμό και να πλύνετε αυτόνομα το αυτοκίνητό, τη μηχανή και το φουσκωτό σας εξωτερικά και εσωτερικά, όποια ώρα και μέρα της εβδομάδας επιθυμείτε. Τα πλυντήρια «κάντο Labiko» έχουν υπερσύγχρονα αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού, είναι εξαιρετικά απλά στη χρήση, για να πλένεις μόνος σου εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά, μόλις απο 1 ευρώ. Tαυτόχρονα, στο Kanto Labiko παρέχονται εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών και προϊόντων σε επαγγελματίες ή ιδιώτες οδηγούς, πάντα έχοντας ως γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, υιοθετώντας μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας και χαμηλής κατανάλωσης νερού.

Kanto Labiko

Καμάρες, Χαλκίδα

Τηλ. 2221023140

Facebook: Kanto Labiko Chalkidas

Web: lambiko.gr

 

Starttade Ψαχνά

Το πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil στα Ψαχνά παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με χρήση υψηλής ποιότητας προϊόντων και μεγάλη γκάμα λιπαντικών, με σκοπό την καλή λειτουργία του και την άψογη εικόνα! Στο Starttade προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Εσωτερικό κι εξωτερικό πλύσιμο με εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές! Και φυσικά όλες τις υπηρεσίες ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Starttade

Αβάντων 25, Ψαχνά

Τηλ. 2228024323

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top