“Λευκά” Χριστούγεννα στην Εύβοια

Επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια, από το βράδυ της Δευτέρας, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου το επόμενο διήμερο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Παράλληλα, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στην κεντρική και βόρεια χώρα. Στα […]

Επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια, από το βράδυ της Δευτέρας, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου το επόμενο διήμερο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Παράλληλα, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στην κεντρική και βόρεια χώρα. Στα πελάγη θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη ανήμερα Χριστουγέννων: Χιονοπτώσεις αρχικά στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά των νησιών του βορείου Αιγαίου, που γρήγορα θα επηρεάσουν και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (300 με 500 μέτρα) της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, από το απόγευμα της Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου και από το βράδυ τα ορεινά της Κρήτης και των Κυκλάδων.

Τη νύχτα οι χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα θα σταματήσουν αλλά θα ενταθούν στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Την Τετάρτη: Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (400 μέτρα) της Εύβοιας, της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Από τις βραδινές ώρες οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στα ορεινά της Κρήτης, ενώ στις άλλες περιοχές θα σταματήσουν. Στο νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ.

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top