Λειτουργεί και πάλι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Μετά την αποκατάσταση των κτιριακών φθορών, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της πόλης μας επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου! Είναι πολύ σημαντικό σε μια πόλη σαν τη Χαλκίδα να υπάρχει και να λειτουργεί η Βιβλιοθήκη, καθώς αποτελεί πυρήνα πολιτισμού, γνώσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων! Ας ελπίσουμε ότι η συντήρηση του κτιρίου θα γίνεται επιμελώς από εδώ […]

Μετά την αποκατάσταση των κτιριακών φθορών, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της πόλης μας επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου!

Είναι πολύ σημαντικό σε μια πόλη σαν τη Χαλκίδα να υπάρχει και να λειτουργεί η Βιβλιοθήκη, καθώς αποτελεί πυρήνα πολιτισμού, γνώσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων!

Ας ελπίσουμε ότι η συντήρηση του κτιρίου θα γίνεται επιμελώς από εδώ και πέρα και για να διατηρηθεί το κτίσμα που στεγάζει τη Βιβλιοθήκη και για να μην χρειαστεί να τεθεί εκτός λειτουργίας για μακρύ χρονικό διάστημα.

Το νέο ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

Το Δημόσιο Κέντρο Πληροφόρησης της Ευβοϊκής Συλλογής, με είσοδο από την οδό Μ. Κακαρά, θα λειτουργεί από τις 12:00 έως τις 15:00 για τις παιδικές εκπαιδευτικές δράσεις και η δανειστική βιβλιοθήκη στον πρώτο όροφο θα λειτουργεί τη Δευτέρα 9:00 – 19:00 και από Τρίτη μέχρι Παρασκευή 9:00- 15:00.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top