“Κόκκινος” ο Δήμος Χαλκιδέων – Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα

Κλειστά Λύκεια, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και επιστροφή του click away για μία εβδομάδα ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον Δήμο Χαλκιδέων και για άλλες 9 περιοχές της χώρας. Ο…

Κλειστά Λύκεια, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και επιστροφή του click away για μία εβδομάδα ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον Δήμο Χαλκιδέων και για άλλες 9 περιοχές της χώρας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από τις 6 το πρωί του Σαββάτου θα διαμορφωθούν δύο επίπεδα υγειονομικής ασφάλειας (επίπεδο α’ -κίτρινο- και επίπεδο β’ -κόκκινο-), το οποίο θα καθορίζεται από το επιδημιολογικό φορτίο κάθε Περιφερειακής Ενότητας. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας βρίσκεται στο «κίτρινο» επίπεδο, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Οι «κόκκινες» περιοχές της χώρας

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου

Δήμοι Θηβαίων και Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,

Δήμος Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας,

Δήμος Χαλκιδέων και ο οικισμός Ρομά της Δημοτικής Ενότητας Δυστίων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας,

Δήμος Νέας Προποντίδας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

Δήμος Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

Δήμος Θήρας της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας

Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου

Περιφέρεια Αττικής πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Από το Σάββατο στις 6 το πρωί οι παραπάνω περιοχές μπαίνουν στο κόκκινο επίπεδο. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά από τις 18:00 το απόγευμα, εκτός της Αττικής όπου παραμένει το 21:00-05:00.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν με click away και click in shop, όσον αφορά την ένδυση, την υπόδηση και τα κοσμήματα. Οι υπηρεσίες καλλωπισμού (κομμωτήρια, μανικιούρ, πεντικιούρ) θα συνεχίσουν τη λειτουργία με ραντεβού.

Τα Γυμνάσια θα ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου, αλλά τα Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά για μία ακόμη εβδομάδα, λειτουργώντας με τηλεκπαίδευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό, πλην των γνωστών εξαιρέσεων.

 

Πηγή: documentonews.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top