Κυριακή με live στην Οδό Ονείρων: Παντελής Κυραμαργιός – Αθηνά Κοντοδήμα!

Ο Παντελής Κυραμαργιός είναι ένας νέος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του! Για πρώτη φορά επισκέπτεται τη Χαλκίδα και την Οδό Ονείρων, για μια live βραδιά, παρέα με την Αθηνά Κοντοδήμα! Ο Παντελής Κυραμαργιός για μία μοναδική εμφάνιση στη Χαλκίδα μαζί με την Αθηνά Κοντοδήμα! Την Κυριακή 7 […]

Ο Παντελής Κυραμαργιός είναι ένας νέος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του! Για πρώτη φορά επισκέπτεται τη Χαλκίδα και την Οδό Ονείρων, για μια live βραδιά, παρέα με την Αθηνά Κοντοδήμα!

Ο Παντελής Κυραμαργιός για μία μοναδική εμφάνιση στη Χαλκίδα μαζί με την Αθηνά Κοντοδήμα! Την Κυριακή 7 Απριλίου στη μουσική σκηνή «Οδός Ονείρων»

«Στον πυρήνα κάθε τι ζωντανού υπάρχει μουσική». Αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει την καριέρα του Παντελή Κυραμαργιού και με αυτή τη διάθεση συναντιέται κάθε φορά με το κοινό.

Την Κυριακή 7 Απριλίου ο Κυραμαργιός μας περιμένει

στην Οδό Ονείρων παρέα με τα τραγούδια του, την Αθηνά Κοντοδήμα και το καινούργιο single τους με τίτλο «Κάτι για σένα».

Μαζί τους ο Μάριος Παπούλιας στο βιολί και το μπουζούκι, ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο και το καχόν και ο Γιάννης Ταυλάς στην ηλεκτρική κιθάρα και το λαούτο.

«Κάτι για σένα» στην Οδο Ονείρων: καινούργιο single του Παντελή Κυραμαργιού με την Αθηνά Κοντοδήμα κι ένα πρόγραμμα απρόσμενο και συναρπαστικό!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top