Κορονοϊός: «Στις 21:00 στα μπαλκόνια οι Έλληνες για να χειροκροτήσουν γιατρούς και νοσηλευτές»

H πανδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται και στην χώρα μας και γιατροί και νοσηλευτές είναι στην πρώτη γραμμή, ώστε να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά. Μέσω των social media έχει γίνει κάλεσμα προκειμένου οι πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους και να τους χειροκροτήσουν την σημαντική συμβολή τους στην δύσκολη αυτή περίοδο λόγω του covid-19. Όπως αναφέρει το κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «απόψε στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας».

H πανδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται και στην χώρα μας και γιατροί και νοσηλευτές είναι στην πρώτη γραμμή, ώστε να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά.

Μέσω των social media έχει γίνει κάλεσμα προκειμένου οι πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους και να τους χειροκροτήσουν την σημαντική συμβολή τους στην δύσκολη αυτή περίοδο λόγω του covid-19.

Όπως αναφέρει το κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «απόψε στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top