Κι όμως! Υπάρχει Tinder για σκυλιά και γίνεται χαμούλης! (pics)

Αρχικά μην κάνετε πως δεν ξέρετε τι είναι το Tinder! Αν δεν έχετε δικό σας λογαριασμό σίγουρα το έχετε ψάξει λίγο το θέμα. Οπότε δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να σας εξηγήσουμε τι είναι το Tinder για τους ανθρώπους. Θα σας εξηγήσουμε όμως τι είναι το Tinder για σκυλιά. Και ελπίζουμε να μην θέλει ο Δημάρας […]

Αρχικά μην κάνετε πως δεν ξέρετε τι είναι το Tinder! Αν δεν έχετε δικό σας λογαριασμό σίγουρα το έχετε ψάξει λίγο το θέμα. Οπότε δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να σας εξηγήσουμε τι είναι το Tinder για τους ανθρώπους.

Θα σας εξηγήσουμε όμως τι είναι το Tinder για σκυλιά. Και ελπίζουμε να μην θέλει ο Δημάρας να του κατεβάσουμε την εφαρμογή για δεν θα κάνουμε καμία άλλη δουλειά εδώ στην υπόγα του Ghetto.

Πάμε να δούμε όμως τι παίζει..

Το GetPet, μια νέα εφαρμογή εμπνευσμένη από το Tinder που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, βοηθά τους λάτρεις των σκύλων στην αναζήτηση τους να βρουν τον τέλειο σύντροφο για το σκύλο τους.

Το GetPet φιλοδοξεί να γίνει το Tinder των σκύλων.

Δημιουργήθηκε από μια ομάδα τεχνικών στη Λιθουανία.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε όταν οι δημιουργοί παρατήρησαν ένα αδέσποτο σκυλί σε δρόμο κοντά στα εργαστήρια του ομίλου.

Ένας από τους προγραμματιστές της εφαρμογής, εξήγησε στο AP ότι η εφαρμογή είναι παρόμοια με την Tinder, καθώς ο χρήστης μπορεί απλά να κάνει swipe για έναν σύντροφο, με απώτερο σκοπό την οργάνωση μιας συνάντησης.

Μόνο που το ραντεβού δεν θα αφορά άνθρωπο με άνθρωπο, αλλά σκύλο με σκύλο!

Μετά τη λήψη της εφαρμογής στο κινητό ή το τάμπλετ, οι χρήστες μπορούν να δουν διάφορα προφίλ, τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν φωτογραφίες σκύλων που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την ιδιοσυγκρασία τους, το μέγεθος τους και άλλες βασικές λεπτομέρειες.

Αν ενδιαφέρονται, οι χρήστες μπορούν να σπρώξουν προς τα δεξιά. Μπορούν επίσης να σπρώξουν προς τα αριστερά για να απορρίψουν ένα σκυλί και να συνεχίσουν την αναζήτησή τους. Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο σκύλους, αλλά τελικά θα αρχίσει να ενσωματώνει και τα προφίλ από γάτες, στη διευρυμένη έκδοσή της.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top