Κερδίστε ένα διήμερο στην Ελάτη Τρικάλων (pics)

Τα γενέθλια μας στο GHETTO Magazine τα γιορτάζουμε με ένα καταπληκτικό δώρο. Σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο KYZIKOS TOURS προσφέρουμε 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στην γραφική  ΕΛΑΤΗ Τρικάλων. Το δώρο ισχύει για διανυκτερεύσεις από 1/11/2019 ως 31/3/2020 με εξαίρεση εορτών και αργιών. Για να μπεις στον διαγωνισμό πρέπει να κάνεις like […]

Τα γενέθλια μας στο GHETTO Magazine τα γιορτάζουμε με ένα καταπληκτικό δώρο. Σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο KYZIKOS TOURS προσφέρουμε 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στην γραφική  ΕΛΑΤΗ Τρικάλων.

Το δώρο ισχύει για διανυκτερεύσεις από 1/11/2019 ως 31/3/2020 με εξαίρεση εορτών και αργιών.

Για να μπεις στον διαγωνισμό πρέπει να κάνεις like στην σελίδα του Ghetto Magazine (πατήστε ΕΔΩ), κοινοποίηση το παρών post (να είναι δημόσιο) και tag αυτόν ή αυτήν που θέλεις να πάτε παρέα.

Πρέπει να γίνου σωστά και απαραίτητα και τα 3 παραπάνω βήματα για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό.

*Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι και την Δευτέρα 4/11/2019. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 5/11/2019.

 

Ελάτη Τρικάλων

Χτισμένα στις πλαγιές του Κόζιακα, του πανέμορφου μακρόστενου βουνού στα νότια της Πίνδου, τα γραφικά χωριά Ελάτη αποτελεί από τα πιο αγαπημένα ορεινά θέρετρα της Ελλάδας και πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Οι ταβέρνες αλλά και τα προσεγμένα εστιατόρια, το χιονοδρομικό κέντρο και τα δεκάδες αξιοθέατα της περιοχής μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα περάσετε ονειρεμένες στιγμές σε μία από τις πιο όμορφες και αυθεντικές περιοχές του νομού Τρικάλων.

Βλέπετε που θα σας πάμε και τι δωράρα σας κάνουμε σε συνεργασία με το KYZIKOS TOURS.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top