Καλοκαίρι στη Χαλκίδα μιας άλλης εποχής (pics)

Το Ghetto μπαίνει στη χρονομηχανή και σας ταξιδεύει σε μια άλλη πόλη και σε μια άλλη εποχή. Στην Χαλκίδα του χθες που γοητεύει με την ομορφιά της. Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε από μία σελίδα στο facebook, με όνομα: “Crazy Water FM Xalkida” και το υλικό που έχει ανέβει εκεί είναι πραγματικά μοναδικό! Ακόμα και εσείς […]

Το Ghetto μπαίνει στη χρονομηχανή και σας ταξιδεύει σε μια άλλη πόλη και σε μια άλλη εποχή. Στην Χαλκίδα του χθες που γοητεύει με την ομορφιά της.

Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε από μία σελίδα στο facebook, με όνομα: “Crazy Water FM Xalkida” και το υλικό που έχει ανέβει εκεί είναι πραγματικά μοναδικό!

Ακόμα και εσείς που μένετε στη Χαλκίδα για χρόνια βλέποντας τα φωτογραφικά ντοκουμέντα θα παραδεχτείτε ότι είναι σαν να παρατηρείτε μια εντελώς διαφορετική πόλη. Μια πόλη που μοιάζει πιο ανέμελη και πιο φωτεινή.

Σε αντίθεση με σήμερα, την εποχή εκείνη όλα έμοιαζαν πιο καθαρά και όμορφα (δεν ήταν, αλλά πάντα μας αρέσει να διαγράφουμε τα άσχημα απ’ το παρελθόν και να θυμόμαστε με νοσταλγία μόνο τα όμορφα).

Γι’ αυτό γυρίσαμε τον χρόνο πίσω.

 

Φωτογραφίες: Από την σελίδα του Facebook: “Crazy Water FM Xalkida” 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top