Και η Δέσποινα Βανδή στη Χαλκίδα για τον “Συλλέκτη” (pics)

Χωρίς καμία αμφιβολία η παράσταση του Αργύρη Αγγέλου και της Ιωάννας Πηλιχού “Ο Συλλέκτης” είναι ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα στη Χαλκίδα. Είναι η πρώτη φορά στην πόλη μας που ο κόσμος έχει την επιλογή να πάει στο θέατρο για να παρακολουθήσει μια παράσταση η οποία θα συνεχίσει να παίζει στο Θέατρο Παπαδημητρίου ως […]

Χωρίς καμία αμφιβολία η παράσταση του Αργύρη Αγγέλου και της Ιωάννας Πηλιχού “Ο Συλλέκτης” είναι ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα στη Χαλκίδα. Είναι η πρώτη φορά στην πόλη μας που ο κόσμος έχει την επιλογή να πάει στο θέατρο για να παρακολουθήσει μια παράσταση η οποία θα συνεχίσει να παίζει στο Θέατρο Παπαδημητρίου ως τις 12 Νοεμβρίου. Και όλοι ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή και στη Xαλκίδα να συμβαίνουν περισσότερα πολιτιστικά γεγονότα.

Μπορεί οι περισσότεροι διάσημοι καλεσμένοι να παραβρέθηκαν στη Χαλκίδα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ( δες εδώ ποιοι έδωσαν το παρόν τους), η Δέσποινα Βανδή όμως κρατούσε την επίσκεψή της στο Θέατρο της πόλης για το Σαββατόβραδο που μας πέρασε. Ήταν μια ευκαιρία βέβαια για την διάσημη τραγουδίστρια να δει την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο πολύ καλός της φίλος Αργύρης Αγγέλου, καθώς την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα της στο Αθηνών Αρένα στο πλάι του Αντώνη Ρέμου, μια πρεμιέρα που αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων.

https://www.instagram.com/p/BpwlWQtnTyi/

Η Δέσποινα Βανδή ήταν μαζί με την κόρη της Μελίνα και έκαναν καλό ποδαρικό καθώς εχθές πραγματοποιήθηκε και το πρώτο sold out της παράστασης!

Κάθε μέρα απ’ ό,τι φαίνεται ο κόσμος γεμίζει ασφυκτικά το θέατρο. Το πρόγραμμα των παραστάσεων και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων μπορείς να τα δεις εδώ

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top