Χαλκίδα: Και αφού σκοτώσαμε ένα μεγάλο ψάρι ας βγάλουμε στόρυ στο instagram

*Φωτογραφία αρχείου Σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά, έκανε την εμφάνισή του ένα μεγάλο ψάρι (έμοιαζε με ξιφία και με βασιλική ζαργάνα), στη κοσμοπολίτικη πλαζ Αστέρια. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους κολυμπούσαν εκεί, ωστόσο, κάποιοι άρχισαν να κυνηγούν το ψάρι και σύμφωνα με […]

*Φωτογραφία αρχείου

Σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά, έκανε την εμφάνισή του ένα μεγάλο ψάρι (έμοιαζε με ξιφία και με βασιλική ζαργάνα), στη κοσμοπολίτικη πλαζ Αστέρια. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους κολυμπούσαν εκεί, ωστόσο, κάποιοι άρχισαν να κυνηγούν το ψάρι και σύμφωνα με τις καταγγελίες που γέμισαν το facebook, στο τέλος το σκότωσαν.

Πρώτα βέβαια, είχαν φροντίσει να βγάλουν τα απαραίτητα insta stories, να το ανεβάσουν στο facebook και να κάνουν και την ανάλογη επίδειξη στο όμορφο γκομενάκι που καθόταν δίπλα.

Το ενδεχόμενο να κληθεί το λιμενικό ή το απλούστατο, να το αφήσουν να κολυμπήσει στα νερά, εφόσον δεν ήταν επικίνδυνο, δυστυχώς δεν πέρασε από το μυαλό των περισσοτέρων που βρίσκονταν εκεί.

Βέβαια θα μας πείτε, γιατί να περάσει από το μυαλό κάποιου, το να μην σκοτώσει ένα ζώο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος;;

Δεν έπεσε και το instagram με το facebook ώστε να συντρέχουν λόγοι σοβαρής ανησυχίας…

ΥΓ. Ελπίζουμε σύντομα, εκτός από όμορφα και μεγάλα ψάρια να μας επισκεφθεί στη Χαλκίδα και ο πολιτισμός.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top