Κάτι πολύ γαμάτο συνέβη με το ηλιοβασίλεμα στη Χαλκίδα! (pics)

Το ηλιοβασίλεμα εχθές στη Χαλκίδα ήταν μοναδικό! Τα social media γρήγορα γέμισαν με φωτογραφίες από κάθε γωνιά της πόλης με φωτογραφίες που ο κόσμος είχε κάνει κλικ για. Η Αφρικανική σκόνη έφερε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στη Χαλκίδα αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια! Εμείς σας το είχαμε πει ξανά… ότι έχουμε ηλιοβασίλεμα καλύτερο και από της Σαντορίνης! Και εάν δεν μας πιστεύετε μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ με αποδείξεις κιόλας! Ακολουθούν 7 φωτογραφίες μαγικές… View this post on Instagram A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on May 23, 2019 at 1:36am PDT View this post on Instagram A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on May 21, 2019 at 11:16am PDT View this post on Instagram A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on May 22, 2019 at 12:26pm PDT View this post on Instagram A post shared by Dimitrios Fanourios Pischinas (@theblogofdimi) on May 23, 2019 at 12:37am PDT  

Το ηλιοβασίλεμα εχθές στη Χαλκίδα ήταν μοναδικό! Τα social media γρήγορα γέμισαν με φωτογραφίες από κάθε γωνιά της πόλης με φωτογραφίες που ο κόσμος είχε κάνει κλικ για. Η Αφρικανική σκόνη έφερε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στη Χαλκίδα αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια!

Εμείς σας το είχαμε πει ξανά… ότι έχουμε ηλιοβασίλεμα καλύτερο και από της Σαντορίνης! Και εάν δεν μας πιστεύετε μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ με αποδείξεις κιόλας!

Ακολουθούν 7 φωτογραφίες μαγικές…

View this post on Instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

View this post on Instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

View this post on Instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

Χαλκίδα – ©Κωνσταντίνος Παλιβάκης
Χαλκίδα – © Κωνσταντίνος Παλιβάκης
View this post on Instagram

A post shared by Dimitrios Fanourios Pischinas (@theblogofdimi) on

Χαλκίδα – © Δημήτρης Διαμαντόπουλος

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top