Κaντο Labiko Πλύσιμο

Καντο Labiko: Ολοκληρωμένη φροντίδα για το αυτοκίνητό σου με καινοτόμες υπηρεσίες (pics)

Μια ομάδα νέων ανθρώπων δημιούργησαν και ανέπτυξαν την εταιρεία Καντο Labiko η οποία σταδιακά επεκτείνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φυσικά ένα τέτοιο πρωτοποριακό πλυντήριο αυτοκινήτων δεν θα μπορούσε να λείπει και από την πόλη της Χαλκίδας, και είμαστε τυχεροί που από το 2017 μπορούμε να αξιοποιούμε και να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες του […]

Μια ομάδα νέων ανθρώπων δημιούργησαν και ανέπτυξαν την εταιρεία Καντο Labiko η οποία σταδιακά επεκτείνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φυσικά ένα τέτοιο πρωτοποριακό πλυντήριο αυτοκινήτων δεν θα μπορούσε να λείπει και από την πόλη της Χαλκίδας, και είμαστε τυχεροί που από το 2017 μπορούμε να αξιοποιούμε και να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες του Καντο Labiko Χαλκίδας.

Η ιδέα αποτελεί την επιτομή της καινοτομίας στον αυτοματοποιημένο καθαρισμό αυτοκινήτου, μηχανής και φουσκωτού, καθώς βασίζεται στην υπηρεσία Self Service 24h, με την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτόματο καθαρισμό και να πλύνετε αυτόνομα το αυτοκίνητό, τη μηχανή και το φουσκωτό σας εξωτερικά και εσωτερικά, όποια ώρα και μέρα της εβδομάδας επιθυμείτε, είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.

Τα πλυντήρια «Kαντο Labiko» έχουν υπερσύγχρονα αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού, είναι εξαιρετικά απλά στη χρήση , για να πλένεις μόνος σου εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά μόλις απο 1 ευρώ.

Tαυτόχρονα στο «Kαντο Labiko» παρέχονται εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών και προϊόντων σε επαγγελματίες ή ιδιώτες οδηγούς, πάντα έχοντας ως γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον υιοθετώντας μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας και χαμηλής κατανάλωσης νερού.

Στο car shop του «Kαντο Labiko» θα βρείτε προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού αυτοκινήτου από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου όπως Meguiar’s, Armor All, Magic Stick, Auto Glym, 3M.

Οι παροχές της εταιρείας Κaντο Labiko Χαλκίδας:

  • Βιοκαθαρισμός εσωτερικού αυτοκινήτων (Με πιστοποίηση)
  • Εξωτερικό πλύσιμο
  • Μηχάνημα Απολύμανσης Αεραγωγών
  • Μηχάνημα Γυαλιστικού Γαλακτώματος
  • Μηχάνημα Καθαρισμού για Πατάκια
  • Σκούπα Αναρρόφησης
  • Αέρας για moto 24h.

Για να επισκεφθεί κάποιος το Κάντο Labiko θα πρέπει να αποστείλλει τον κωδικό «2» με SMS στο 13033.

Κaντο Labiko Χαλκίδας

Καμάρες, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221023140

Facebook: Kanto Labiko Chalkidas

Instagram: Kanto Labiko Chalkidas

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top