Κάνε και εσύ ένα tattoo για να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού!

Αν αγαπάς τα τατουάζ, αν έχεις ήδη μερικά, ή αν ακόμα δεν έχεις κάνει και το σκέφτεσαι, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα  tatoo για καλό σκοπό! Το ATHENS…

Αν αγαπάς τα τατουάζ, αν έχεις ήδη μερικά, ή αν ακόμα δεν έχεις κάνει και το σκέφτεσαι, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα  tatoo για καλό σκοπό!

Το ATHENS INTERNATIONAL TATTOO CONVENTION υποστηρίζει το Make-A-Wish Greece και σας καλεί στο Athens Tattoo Convention, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) να κάνετε και εσείς tattoo ένα από τα “Αστέρια της Ευχής”!

Oι tattoo artists θα προσφέρουν χαρά, ευχές και χαμόγελα καθώς θα βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το δικό τους «Αστέρι της Ευχής»!

Θα βοηθήσετε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

https://www.facebook.com/athenstattooconvention/videos/1378526862292757/

11, 12 και 13 Μαΐου έλα στο 12ο Αthens International Tattoo Convention και βρες το booth του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επέλεξε το δικό σου «Αστέρι της Ευχής», στο μέγεθος και το σχέδιο που επιθυμείς.

Όλα τα έσοδα από τα tattoo «αστέρια της ευχής» θα διατεθούν στο Make A Wish.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top