Κάλχης Tae Kwon Do: Μαθαίνοντας την τέχνη του αθλήματος σε μικρούς και μεγάλους με αγάπη και σεβασμό (pics)

Το Ταεκβοντό είναι η πιο δημοφιλής Κορεάτικη πολεμική τέχνη και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε και επίσημα Ολυμπιακό άθλημα!Βασικές αρχές του αθλήματος είναι η πειθαρχία, ο σεβασμός, η αυτοσυγκέντρωση και η εντιμότητα μεταξύ των παιδιών οι οποίες διδάσκονται με την ενδυνάμωση του μυαλού, ενώ με τον συνδυασμό τεχνικών χεριών και λακτισμάτων πετυχαίνουμε την ενδυνάμωση του σώματος. Οι προπονήσεις στο ταεκβοντό Κάλχης έχουν ήδη ξεκινήσει και οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά για όλο τον χρόνο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ολιγομελή τμήματα και την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο αθλητικός σύλλογος Κάλχης Χαλκίδας δημιουργήθηκε το 2013 με υπομονή και επιμονή από τις προπονήτριες Ρίτσα και Μαρία Μπαρώτα, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει στον χώρο τους για την αγάπη τους να μεταφέρουν τις γνώσεις του αθλήματος και αυτό αναγνωρίζεται από τη δουλειά τους προς τους αθλητές τους. Άλλωστε είναι και οι δύο αθλήτριες από το 1994 όπου προπονητής τους μέχρι και σήμερα είναι ο πατέρας τους Μπαρώτας Ιωάννης. Το Ταεκβοντό αφορά όλες τις ηλικίες για αυτό τα τμήματα του Α.Σ Κάλχης Χαλκίδας διαμορφώνονται από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών. Το Ταεκβοντό είναι μία πολεμική τέχνη αυτοάμυνας, που χρησιμοποιεί σαν όπλα μόνο τα γυμνά χέρια και πόδια. Είναι ένας συνδυασμός πλούσιας φιλοσοφίας, κουλτούρας και πνευματικής πειθαρχίας, αλλά ταυτόχρονα και σωματικής εξάσκησης και ικανότητας. Για όλα αυτά που συνδυάζει το Ταεκβοντό είναι μία πολύ καλή επιλογή για να ασχοληθούν τα παιδιά, αλλά και όταν υπάρχουν προπονητές όπως η Ρίτσα και η Μαρία Μπαρώτα που με πάθος, μεράκι αγάπη αλλά και φροντίδα για τα μικρά παιδιά, μεταφέρουν όλα όσα το άθλημα κατέχει, τότε η επιλογή ενασχόλησης των παιδιών με την πολεμική τέχνη του Ταεκβοντό στον σύλλογς Κάλχης Χαλκίδας είναι εξαιρετική! Στον Α.Σ Κάλχης Χαλκίδας επίσης υπάρχουν και τμήματα ενηλίκων και αυτοάμυνας. Α.Σ. Κάλχης Χαλκίδας Νεοφύτου 40, Χαλκίδα Τηλέφωνο: 6984241355 Προπονήτριες Ρίτσα και Μαρία Μπαρώτα Facebook: Α.Σ. Ταεκβοντό Κάλχης Χαλκίδας Instagram: tkdkalxis2013

Το Ταεκβοντό είναι η πιο δημοφιλής Κορεάτικη πολεμική τέχνη και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε και επίσημα Ολυμπιακό άθλημα!Βασικές αρχές του αθλήματος είναι η πειθαρχία, ο σεβασμός, η αυτοσυγκέντρωση και η εντιμότητα μεταξύ των παιδιών οι οποίες διδάσκονται με την ενδυνάμωση του μυαλού, ενώ με τον συνδυασμό τεχνικών χεριών και λακτισμάτων πετυχαίνουμε την ενδυνάμωση του σώματος.

Οι προπονήσεις στο ταεκβοντό Κάλχης έχουν ήδη ξεκινήσει και οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά για όλο τον χρόνο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ολιγομελή τμήματα και την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο αθλητικός σύλλογος Κάλχης Χαλκίδας δημιουργήθηκε το 2013 με υπομονή και επιμονή από τις προπονήτριες Ρίτσα και Μαρία Μπαρώτα, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει στον χώρο τους για την αγάπη τους να μεταφέρουν τις γνώσεις του αθλήματος και αυτό αναγνωρίζεται από τη δουλειά τους προς τους αθλητές τους. Άλλωστε είναι και οι δύο αθλήτριες από το 1994 όπου προπονητής τους μέχρι και σήμερα είναι ο πατέρας τους Μπαρώτας Ιωάννης.

Το Ταεκβοντό αφορά όλες τις ηλικίες για αυτό τα τμήματα του Α.Σ Κάλχης Χαλκίδας διαμορφώνονται από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών.

Το Ταεκβοντό είναι μία πολεμική τέχνη αυτοάμυνας, που χρησιμοποιεί σαν όπλα μόνο τα γυμνά χέρια και πόδια. Είναι ένας συνδυασμός πλούσιας φιλοσοφίας, κουλτούρας και πνευματικής πειθαρχίας, αλλά ταυτόχρονα και σωματικής εξάσκησης και ικανότητας.

Για όλα αυτά που συνδυάζει το Ταεκβοντό είναι μία πολύ καλή επιλογή για να ασχοληθούν τα παιδιά, αλλά και όταν υπάρχουν προπονητές όπως η Ρίτσα και η Μαρία Μπαρώτα που με πάθος, μεράκι αγάπη αλλά και φροντίδα για τα μικρά παιδιά, μεταφέρουν όλα όσα το άθλημα κατέχει, τότε η επιλογή ενασχόλησης των παιδιών με την πολεμική τέχνη του Ταεκβοντό στον σύλλογς Κάλχης Χαλκίδας είναι εξαιρετική!

Στον Α.Σ Κάλχης Χαλκίδας επίσης υπάρχουν και τμήματα ενηλίκων και αυτοάμυνας.

Α.Σ. Κάλχης Χαλκίδας

Νεοφύτου 40, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 6984241355
Προπονήτριες Ρίτσα και Μαρία Μπαρώτα

Facebook: Α.Σ. Ταεκβοντό Κάλχης Χαλκίδας

Instagram: tkdkalxis2013

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top