“Θα πέφτουν γύρω μας μικρά βεγγαλικά”….απόψε στην Οδό Ονείρων!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις αγαπημένες ερμηνεύτριες της εποχής μας και πάντα καταφέρνει να κερδίζει το κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της, τη μοναδική φωνή της, αλλά και το κέφι που δημιουργεί στα live της! Με δικά της τραγούδια που αγαπάμε πολύ,  με τραγούδια άλλων ερμηνευτών, αλλά και με τον καινούργιο δίσκο της […]

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις αγαπημένες ερμηνεύτριες της εποχής μας και πάντα καταφέρνει να κερδίζει το κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της, τη μοναδική φωνή της, αλλά και το κέφι που δημιουργεί στα live της!

Με δικά της τραγούδια που αγαπάμε πολύ,  με τραγούδια άλλων ερμηνευτών, αλλά και με τον καινούργιο δίσκο της που ετοιμάζεται να βγει, θα δούμε την Ελεωνόρα στην Οδό Ονείρων απόψε το βράδυ, για άλλο ένα ξεχωριστό live στη μοναδική μουσική σκηνή της πόλης!

Στο πιάνο και τη φωνή, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, που μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα!

 

Οδός Ονείρων, Τσιριγώτη 6

Παρασκευή 17 Μαϊου 2019
Ώρα 10:30 μ.μ.
τηλ. 2221020504, 6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top