Θα δούμε χιόνι στη Χαλκίδα επιτέλους!(;)

Γκρινιάζουμε εδώ και μέρες, γιατί παντού γύρω μας έχει χιονίσει και εδώ στην Χαλκίδα δεν είδαμε ούτε μια νιφάδα! Έχουμε παγώσει στην κυριολεξία, αφού τρώμε το κρύο από τις χιονισμένες περιοχές δίπλα μας και ζηλεύουμε τα χιονισμένα πλάνα που βλέπουμε από τις πόλεις που το έστρωσε! Ε, λοιπόν, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ήρθε και η […]

Γκρινιάζουμε εδώ και μέρες, γιατί παντού γύρω μας έχει χιονίσει και εδώ στην Χαλκίδα δεν είδαμε ούτε μια νιφάδα!

Έχουμε παγώσει στην κυριολεξία, αφού τρώμε το κρύο από τις χιονισμένες περιοχές δίπλα μας και ζηλεύουμε τα χιονισμένα πλάνα που βλέπουμε από τις πόλεις που το έστρωσε!

Ε, λοιπόν, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ήρθε και η ώρα της Χαλκίδας να ντυθεί στα λευκά!

Γενικά εδώ στο Ghetto δεν ασχολούμαστε τόσο με τις ειδήσεις και ειδικότερα με τον καιρό, αλλά όλοι είναι σε ετοιμότητα με τα φτυάρια, τα αλάτια και τις αλυσίδες, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τους αδιάφορους, όταν μας υπόσχονται τόσο πολύ χιόνι!

Κάνουμε ήδη σχέδια για βόλτες στην χιονισμένη παραλία, θα βρούμε το καλύτερο σημείο για την ιδανική φωτογραφία στο Instagram, θα παίξουμε χιονοπόλεμο και σίγουρα θα πιούμε καφεδάρα με φόντο τον χιονισμένο Ευβοϊκό!

Όλα αυτά θα γίνουν…μάλλον… αν….χιονίσει και δεν πέσουν λίιιγο έξω οι προβλέψεις των μετεωρολόγων!

Παρ’ όλα αυτά, ο Δήμος Χαλκιδέων, εξέδωσε μια ανακοίνωση για τα καιρικά φαινόμενα που περιμένουμε και καλό είναι να έχουμε όλοι το νου μας, για να ευχαριστηθούμε τον χιονιά και να περάσουμε όμορφα, χωρίς ευτράπελα!

“Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και ομάδες διάσωσης έτοιμες για τον χιονιά.
Ενόψει επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχει ανακοινώσει η Μετεωρολογική Υπηρεσία και για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αύριο Δευτέρα μεσημέρι μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, από τον Δήμο Χαλκιδέων ανακοινώνονται τα εξής:
Ο Δήμος Χαλκιδέων και ειδικότερα η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα που θα προκύψουν. Επιπλέον όμως, στη διάθεση του μηχανισμού της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων είναι και οργανωμένη ομάδα διάσωσης από τη Χαλκίδα, έτοιμη να συνδράμει για τυχόν περιπτώσεις απεγκλωβισμού ανθρώπων, διανοίξεις δρόμων και μεταφοράς ευπαθών ομάδων πληθυσμού, την οποία και ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή τους διάθεση.
Για τυχόν πληροφορίες, οι έχοντες ανάγκη, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2221079604 και 6971815871.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top