Θέμα του TEDxChalkida 2019: To “Ήθος”

Το TEDxChalkida επιστρέφει και σας καλεί σε ένα ταξίδι μοναδικής αναζήτησης. Μετά τις «Διαδρομές» και την «Εξέλιξη» σειρά έχει το «Ήθος». Αυτό που σύμφωνα με τον Ηράκλειτο καθορίζει τι θα…

Το TEDxChalkida επιστρέφει και σας καλεί σε ένα ταξίδι μοναδικής αναζήτησης.

Μετά τις «Διαδρομές» και την «Εξέλιξη» σειρά έχει το «Ήθος». Αυτό που σύμφωνα με τον Ηράκλειτο καθορίζει τι θα μας συμβεί στο μέλλον.

Το 3ο TEDx Chalkida βάζει, λοιπόν, το «Ήθος» στην ατζέντα του και υπόσχεται μια περιήγηση σε πρωτότυπες ομιλίες και ξεχωριστά δρώμενα.

Καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν τις δικές τους θέσεις για το «Ήθος» και θα καλέσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν κοινωνοί σε αυτές. Με ομιλίες που συνδέουν το ήθος με το κοινωνικό, οικονομικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, το θέμα του φετινού TEDx Chalkida, θα δημιουργήσει μια ιδιότυπη δεξαμενή σκέψεων και ιδεών.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, το 3ο TEDx Chalkida, ανοίγει τις πύλες του.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top