Θέλω το «Βινύλιο» κάθε μέρα στην τηλεόραση!

Η ώρα είναι 2:10 και μόλις έκλεισα την τηλεόραση και πραγματικά έχω την ανάγκη να γράψω επιτόπου γι’ αυτό που μόλις είδα! Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που δεν πέρασα το βράδυ μου χαζεύοντας στο Netflix, ή στο youtube, ή σε κάποιο κανάλι της συνδρομητικής και η αιτία είναι η εκπομπή «Βινύλιο». Ο Αντώνης […]

Η ώρα είναι 2:10 και μόλις έκλεισα την τηλεόραση και πραγματικά έχω την ανάγκη να γράψω επιτόπου γι’ αυτό που μόλις είδα!

Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που δεν πέρασα το βράδυ μου χαζεύοντας στο Netflix, ή στο youtube, ή σε κάποιο κανάλι της συνδρομητικής και η αιτία είναι η εκπομπή «Βινύλιο».

Ο Αντώνης Κανάκης με την γνωστή παρέα του, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον Χρήστο Κιούση, τον Γιάννη Σερβετά και την Βερονίκη Περγαντή, έγιναν η αφορμή να παρακολουθήσω εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, μετά από πραγματικά πολύ καιρό!

Εκπέμποντας από την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη, με στυλ ραδιοφωνικό αν και  τηλεοπτική εκπομπή, με ωραίες επιλογές μουσικής και καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο και όχι κάποιον εφήμερο celebrity, ήταν μια έκπληξη στο τουλάχιστον αηδιαστικό σύνηθες  πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Είχα δει κάποια επεισόδια και την προηγούμενη σεζόν, αλλά μετά από τόσο καιρό απουσίας και τόση σαπίλα που μας έχουν πουλήσει όλα τα κανάλια, το «Βινύλιο» ήρθε κι έκατσε σα να έφαγα φιλέτο σολομού μετά από άπειρες ληγμένες κονσέρβες!

Να ακούς τον Σαββόπουλο να διηγείται ιστορίες, να μιλά για σπουδαίους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, για προσωπικές του εμπειρίες, αλλά και για την ίδια τη ζωή και να αρπάζει αυθόρμητα μια κιθάρα και να τραγουδά. Και όλα αυτά, στο ίδιο κανάλι που μας χτυπάει ανελέητα κάθε μέρα με «Power of Love», «Survivor» και«My style rocks»!

Έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα σχόλια περί «δηθενιάς» του  Κανάκη, του ντεμέκ ψαγμένου με τα μπιτσόμπαρα στη Χαλκιδική, του και καλά εναλλακτικού με τα πολλά φράγκα κλπ…

Δεν με νοιάζει βασικά! Εγώ ξέρω ότι επιτέλους είδα στην τηλεόραση μια εκπομπή που μου προκάλεσε συναισθήματα, που με κράτησε να μην αλλάξω κανάλι, που μου έδωσε πληροφορίες, που με έκανε να γελάσω και όχι με κρύο χιούμορ και με το ζόρι, ακόμα και να συγκινηθώ σε στιγμές!

Όλη η ομάδα έχει κάνει τρομερή δουλειά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, από τα σκηνικά του πλατό, μέχρι τις μουσικές επιλογές, την θεματολογία και τον τρόπο της συνέντευξης, που ήταν μια χαλαρή κουβέντα που έβγαινε τόσο αβίαστα! Υπήρχε ποιότητα και φαινόταν ότι τίποτα δεν έγινε στην τύχη για να βγει απλά στον αέρα άλλη μια εκπομπή στημένη!

Αν λοιπόν η αντιπάθεια σου για τον Κανάκη, δεν σε αφήνει να δεις την διαφορετικότητα και το καλοδουλεμένο επίπεδο της εκπομπής που επιμελείται και παρουσιάζει, κάτσε να δεις«Power of Love»! Αλλά να ξέρεις ότι αν συνεχιστεί αυτό, μια μέρα εσύ και όλοι γύρω μας θα γίνουμε σαν αυτά τα λοβοτομημένα, ψιλο-κλωνοποιημένα ανθρωπάκια που συμμετέχουν στο παιχνίδι και από επικοινωνία αρκούνται στο να βγάζουν άναρθρες κραυγές!

Δώστε μας χίλια «Βινύλια», το χρειαζόμαστε!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top