Θέλουμε και στη Χαλκίδα έργα από αυτόν τον street artist! (pics)

Τα έργα του Paparazzi που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα είναι ρεαλιστικά και εντυπωσιακά, από την πιο όμορφη street art που έχει δει τα τελευταία χρόνια η πόλη της Αθήνας. Αν έχεις περάσει από μπροστά τους, στα στενά όπου βρίσκονται, στου Ψυρρή, είναι πολύ πιθανό να τα έχεις φωτογραφίσει (οι «Μουσικοί» είναι από τα […]

Τα έργα του Paparazzi που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα είναι ρεαλιστικά και εντυπωσιακά, από την πιο όμορφη street art που έχει δει τα τελευταία χρόνια η πόλη της Αθήνας.

Αν έχεις περάσει από μπροστά τους, στα στενά όπου βρίσκονται, στου Ψυρρή, είναι πολύ πιθανό να τα έχεις φωτογραφίσει (οι «Μουσικοί» είναι από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της Αθήνας μετά τον Αύγουστο και από τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες αυτήν τη στιγμή στο ελληνικό Instagram), τα υπόλοιπα (που είναι πιο μικρά) πρέπει να ψάξεις λίγο για να τα δεις. Ο «Homo Deus» δεν έχει προλάβει να τελειώσει, αλλά ακόμα και ημιτελές είναι ένα εντυπωσιακό έργο.  Ο Paparazzi μπορεί να μην έχει κάνει πολλά έργα στην Αθήνα, αλλά είναι από τους πιο γνωστούς street artist της Κύπρου, ίσως ο πιο γνωστός, και από τους πρωτοπόρους αυτής της σκηνής που τα τελευταία χρόνια ανθίζει και ταξιδεύει σε κάθε μέρος του κόσμου.

Τα έργα του είναι κυρίως μεγάλων διαστάσεων, αλλά δεν τα βρίσκει κανείς μόνο στο δρόμο. Ο Αχιλλέας Μιχαηλίδης είναι ένας καλλιτέχνης πολύπλευρος που κάνει τέχνη από τα άχρηστα και τα σκουπίδια, ανακυκλώνοντας τα παλιά υλικά και μετατρέποντάς τα σε νέα εντυπωσιακά έργα.

Πόσο θα γουστάραμε να βλέπαμε σε διάφορα σημεία της Χαλκίδας έργα του…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από lifo.gr

Φωτογραφίες Papparazzi

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top