Η Sunny Win μας λύνει τα χέρια (και τα μαλλιά)!

Μία νέα εφαρμογή για IOS και ANDROID λογισμικά, έφερε στην πόλη μας η “XYNOGALAS DOUGALI COMPANY“, με σκοπό, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της νέας REFRESH AREA της, που άνοιξε πρώτη το δρόμο παγκοσμίως και βρίσκεται Αβάντων 51 στη Χαλκίδα! Η “Sunny Win” λοιπόν, από τον Αύγουστο του 2020 υποδέχεται τις πολυάσχολες ή με περιορισμένο […]

Μία νέα εφαρμογή για IOS και ANDROID λογισμικά, έφερε στην πόλη μας η “XYNOGALAS DOUGALI COMPANY“, με σκοπό, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της νέας REFRESH AREA της, που άνοιξε πρώτη το δρόμο παγκοσμίως και βρίσκεται Αβάντων 51 στη Χαλκίδα!

Η “Sunny Win” λοιπόν, από τον Αύγουστο του 2020 υποδέχεται τις πολυάσχολες ή με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, fans της για γρήγορα και οικονομικά hair styling, χωρίς ραντεβού και χωρίς λούσιμο!

Με αυτή τη νέα συνθήκη, μας υποδέχθηκε μετά το πρώτο …”locked town”, το δίδυμο Νίκος Ξυνογαλάς & Φαίη Δουγαλή, και παραμονές του δεύτερου μερικού ξεκλειδώματος της πόλης μας περίμενε μία ακόμα έκπληξη.

Η εφαρμογή που ολοκληρώνει την πολυτέλεια της “Sunny Win” , δίνοντας μας, μέσω αυτής, τη δυνατότητα να κάνουμε κράτηση νούμερου σειράς προτεραιότητας!

Αντί δηλαδή να περιμένεις στην ουρά για μία θέση στην ομορφιά, κάνεις κράτηση από το App της Sunny και συνεχίζεις ξέγνοιαστα τη βόλτα σου μέχρι να έρθει η σειρά σου να περάσεις στο χώρο!

Η εφαρμογή σε ενημερώνει για το μέσο χρόνο αναμονής αλλά και δύο φορές, πριν έρθει η δική σου σειρά ώστε να κατευθυνθείς προς το κατάστημα.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να συνδυάσεις κι άλλες δουλειές που μπορείς να κάνεις στο κέντρο της πόλης αλλά και να είσαι ασφαλής, μακριά από πιθανό συνωστισμό στην ουρά (που συνηθίζει να δημιουργείται), έξω από το κατάστημα!

Η χρήσιμη και απολαυστική της φιλοσοφία, μας ανοίγει ένα νέο παράθυρο στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας και της παροχής υπηρεσιών, σε μία εποχή, που κατακλυζόμαστε από εμπόδια!

Πάντα όμως, αυτός που αγωνίζεται ενάντια στα εμπόδια, ανοίγει το δρόμο!

Καλοτάξιδη λοιπόν “Sunny Win”, στο δρόμο που άνοιξες, θα σε ακολουθήσουμε κι εμείς!

Κατεβάστε την εφαρμογή για Ιos (ΕΔΩ) και για Android (ΕΔΩ)

Sunny Win

Αβάντων 51, Χαλκίδα

Τηλέφωνο 2221022251

Facebook: Sunny Win

Instagram: Sunny Win Official 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top