Η Χαλκίδα φοράει τα γιορτινά της – Ο στολισμός της πόλης μέσα από 10 φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Σε μία περίοδο που τα πάντα είναι διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ, η Χαλκίδα και οι γύρω περιοχές της στολίζονται, «φορώντας» τα γιορτινά τους. Στόχος να διασκεδαστεί η κατήφεια του lockdown και να δοθεί μία νότα χαράς και […]

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Σε μία περίοδο που τα πάντα είναι διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ, η Χαλκίδα και οι γύρω περιοχές της στολίζονται, «φορώντας» τα γιορτινά τους. Στόχος να διασκεδαστεί η κατήφεια του lockdown και να δοθεί μία νότα χαράς και αισιοδοξίας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες εξελίσσονται εργασίες για τον στολισμό της πόλης σε κεντρικά σημεία και γειτονιές.

Στο πλαίσιο του εορταστικού στολισμού ο δήμος Χαλκιδέων φύτευσε και αλεξανδρινά. Τα λουλούδια ομορφαίνουν πολλά σημεία της πόλης, και συμβάλλουν αισθητικά στον εορταστικό στολισμό.

Εάν εξαιρέσουμε την ατυχή επιλογή με το …κάτι σαν 6 στον στολισμό της παραλίας Χαλκίδας, ο φέτινός στολισμός της πόλης είναι ξεχωριστός, ωραίος και ανανεωμένος. Ενώ σε κάποια σημεία οι εργασίες του στολισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top