Η Χαλκίδα τσικνίζει στον πεζόδρομο της Ερμού!

Αν την Tσικνοπέμπτη, όπως κάνετε τη βόλτα σας στην αγορά της πόλης δείτε να βγαίνει καπνός από τον πεζόδρομο της Ερμού, μην φύγετε! Αντιθέτως  τρέξτε προς τα εκεί, αφού τα…

Αν την Tσικνοπέμπτη, όπως κάνετε τη βόλτα σας στην αγορά της πόλης δείτε να βγαίνει καπνός από τον πεζόδρομο της Ερμού, μην φύγετε!

Αντιθέτως  τρέξτε προς τα εκεί, αφού τα μαγαζιά της Ερμού, για άλλη μια φορά έχουν συσπειρωθεί για να οργανώσουν μια όμορφη βραδιά!

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση του 1ου Ερμού Street Festival, οι επιχειρηματίες του πεζόδρομου, ενώθηκαν ξανά και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί την Τσικνοπέμπτη, να ψήσουμε, να πιούμε και να ταξιδέψουμε στο  ρεμπέτικο τραγούδι, παρέα με το συγκρότημα «Τριπλή Απόσταξη»!

Ό, τι σχέδια κι αν έχετε για εκείνο το βράδυ, μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από τον πεζόδρομο της Ερμού, γιατί σίγουρα θα περάσετε τέλεια!

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Κύλιση στην κορυφή
GHETTOMAGAZINE
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.