Η Χαλκίδα συμμετέχει στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση, “Let’s Do It Greece”

Παρών στη μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας, το Let’s Do it Greece, θα είναι την Κυριακή 7 Απριλίου ο Δήμος Χαλκιδέων. Στο πλαίσιο των ταυτόχρονων δράσεων που οργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες περιλαμβάνουν: μάζεμα σκουπιδιών σε παραλίες, βυθούς, ποτάμια, λίμνες, αναδασώσεις κλπ., ο Δήμος θα υποστηρίξει με προσωπικό και τα μέσα που […]

Παρών στη μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας, το Let’s Do it Greece, θα είναι την Κυριακή 7 Απριλίου ο Δήμος Χαλκιδέων.

Στο πλαίσιο των ταυτόχρονων δράσεων που οργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες περιλαμβάνουν: μάζεμα σκουπιδιών σε παραλίες, βυθούς, ποτάμια, λίμνες, αναδασώσεις κλπ., ο Δήμος θα υποστηρίξει με προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει τις εθελοντικές δράσεις που οργανώνονται στη Χαλκίδα και αφορούν:

1) Καθαρισμό των ακτών και του βυθού στην παραλία Σουβάλα, από εθελοντές και προσκόπους

2) Καθαρισμό του Κολοβρέχτη, από σχολεία του Δήμου μας.

3) Την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 11:00πμ δεντροφύτευση στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο Δοκό Χαλκίδας από τα Σώματα Προσκόπων Χαλκίδας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δοκού “Η Άνοιξη” και εθελοντές από την εταιρεία Barilla και άλλους.

Όλοι αγαπάμε το περιβάλλον, γιατί είναι η μοναδική κληρονομιά μας. Έτσι λοιπόν, όπου κι αν βρισκόμαστε, σηκώνουμε μανίκια και κάνουμε μια καλή πράξη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top