Η Χαλκίδα στηρίζει το σχολείο των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών.

Στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, λειτουργεί ένα σχολείο “δεύτερης ευκαιρίας” για τις κρατούμενες. Ο ρόλος της εκπαίδευσης στον σωφρονισμό των κρατουμένων είναι αδιαμφισβήτητα σημαντικός και έχει μεγάλη σημασία και για την μετέπειτα ζωή τους, ύστερα από την αποφυλάκιση. Υπάρχουν όμως κάποιες σημαντικές ελλείψεις και γι’αυτό το Γαλατικό Χωριό, ένα μαγαζί που συνηθίζει δράσεις αλληλεγγύης, πήρε […]

Στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, λειτουργεί ένα σχολείο “δεύτερης ευκαιρίας” για τις κρατούμενες.

Ο ρόλος της εκπαίδευσης στον σωφρονισμό των κρατουμένων είναι αδιαμφισβήτητα σημαντικός και έχει μεγάλη σημασία και για την μετέπειτα ζωή τους, ύστερα από την αποφυλάκιση.

Υπάρχουν όμως κάποιες σημαντικές ελλείψεις και γι’αυτό το Γαλατικό Χωριό, ένα μαγαζί που συνηθίζει δράσεις αλληλεγγύης, πήρε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ψητοπωλείο “ΓουρουνάκιSouvlakerie” και το κατάστημα “Emily Autumn”, να συλλέξουν βιβλία και χαρτική ύλη και να τα προσφέρουν στο σχολείο των φυλακών.

Όσοι επιθυμείτε λοιπόν να  στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να προσφέρετε τα είδη που χρειάζονται, στα προαναφερθέντα μαγαζιά της Χαλκίδας!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top