Η Χαλκίδα σε ένα αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία Μάλλιου!

Η πλατεία Μάλλιου, στο κρηπίδωμα της παραλίας της Χαλκίδας, γέμισε με παραδοσιακές μουσικές και χορούς το Σάββατο το βράδυ! Πλήθος κόσμου, έγινε μια μεγάλη παρέα και στήθηκε ένα αποκριάτικο γλέντι, με τσικνίσματα, μεζέδες και κρασί, που προσφέρθηκαν άφθονα. Το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής προσέφεραν ένα υπέροχο αποκριάτικο βράδυ! Μια μεγάλη φωτιά […]

Η πλατεία Μάλλιου, στο κρηπίδωμα της παραλίας της Χαλκίδας, γέμισε με παραδοσιακές μουσικές και χορούς το Σάββατο το βράδυ!

Πλήθος κόσμου, έγινε μια μεγάλη παρέα και στήθηκε ένα αποκριάτικο γλέντι, με τσικνίσματα, μεζέδες και κρασί, που προσφέρθηκαν άφθονα.

Το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής προσέφεραν ένα υπέροχο αποκριάτικο βράδυ!

Μια μεγάλη φωτιά έκαιγε στο κέντρο της πλατείας και μικροί και μεγάλοι, μασκαρεμένοι και μη, χόρεψαν γύρω της με αποκριάτικη διάθεση!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top