Η Χαλκίδα μιλάει και εμείς ακούμε…

Το Ghetto Magazine είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό της Χαλκίδας. Και βρισκόμαστε παντού στην πόλη. Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά αλλά και τα αυτιά μας …τεντωμένα. Πόσες φορές πάνω στους ρυθμούς της καθημερινότητας μπορεί να έχεις ακούσει κάτι στον δρόμο, να έχεις γελάσει ή αναρωτηθεί στιγμιαία και να το έχεις προσπεράσει; Πόσες φορές, σε κάποιο καφέ […]

Το Ghetto Magazine είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό της Χαλκίδας. Και βρισκόμαστε παντού στην πόλη. Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά αλλά και τα αυτιά μας …τεντωμένα.

Πόσες φορές πάνω στους ρυθμούς της καθημερινότητας μπορεί να έχεις ακούσει κάτι στον δρόμο, να έχεις γελάσει ή αναρωτηθεί στιγμιαία και να το έχεις προσπεράσει; Πόσες φορές, σε κάποιο καφέ έχει πάρει το αυτί σου κάτι που σου κίνησε την περιέργεια και μετά έστησες αυτί -(έλα μεταξύ μας όχι ψέματα)- για να μάθεις τι λένε; Πολλές!

Όλες αυτές τις στιγμές εμείς τις κρατάμε και τις γράφουμε. Ότι ακούμε στην πόλη θα το διαβάζεις εδώ.

 

“Μου έχει ραγίσει το φωτοστέφανο από τα καντήλια”.

Νεαρή φασιονίστα, το λέει σε φίλη της επίσης φασιονίστα καθώς προχωρούν στην Αβάντων. 

 

“Τσίπρα θα ψηφίσουμε εννοείται. Και δεν ξέρω γιατί τον λένε και όμορφο τον Κυριάκο, εγώ τον είδα από κοντά στη Χαλκίδα τις προάλλες, και είναι άσχημος. 100 φορές καλύτερος ο Μπάμπης μου”.

Εξηντάρα κυρία, το έλεγε σε δύο φίλες της σε καφέ της παραλίας, Δευτέρα νωρίς το πρωί. Οι φίλες την κοιτούσαν με ύφος “Τι αποκάλυψη είναι αυτή Θεέ μου”!!

 

“Πάντως, αν απολυθώ, επιτέλους θα φτιάξω τις ντουλάπες μου”.

Σαραντάρα κυρία το λέει σε φίλες της, σε καφέ στον πεζόδρομο της Αβάντων. 

 

“Ο Κούλης χάρισμα σας τώρα, αφού θα τον ψηφίσετε”.

Παππούς το λέει με δυνατή φωνή, και σίγουρα με ανεβασμένη πίεση, σε φίλους του στον Άγιο Νικόλαο. 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top