Η Χαλκίδα είναι φτιαγμένη για το Instagram, αλλά δεν το ξέρεις (pics)

Υπάρχουν πόλεις που θες να τις περπατήσεις, να τις φωτογραφίσεις, να τις εξερευνήσεις, να περιπλανηθείς στους δρόμους και τα σοκάκια τους. Υπάρχουν, βέβαια, και πόλεις που απλά τις ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί, χωρίς καν να έχεις προλάβει να κάνεις κάτι από τα παραπάνω. Η Χαλκίδα ανήκει στην […]

Υπάρχουν πόλεις που θες να τις περπατήσεις, να τις φωτογραφίσεις, να τις εξερευνήσεις, να περιπλανηθείς στους δρόμους και τα σοκάκια τους. Υπάρχουν, βέβαια, και πόλεις που απλά τις ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί, χωρίς καν να έχεις προλάβει να κάνεις κάτι από τα παραπάνω. Η Χαλκίδα ανήκει στην τελευταία κατηγορία.

View this post on Instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

Αν λοιπόν ήμασταν τουρίστες τη Χαλκίδα δεν θα την είχαμε ποτέ ψηλά στη λίστα των πόλεων που θα θέλαμε να επισκεφτούμε. Που θα σχεδιάζαμε πριν το ταξίδι ακόμα, τα μέρη και τις φωτογραφίες που θα θέλαμε να ανεβάσουμε στο instagram account μας.

Αυτό λοιπόν, είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε ακόμα και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης αυτής. Την υποτιμούμε διαρκώς.

Ένα βλέμμα μόνο είναι ικανό να σε κάνει να χαθείς. Τα χρώματα, οι γεύσεις και τα αρώματα της  Χαλκίδας θα σε κάνουν να την ερωτευτείς, αρκεί να την περπατήσεις και να μη μείνεις μόνο στα πολύ mainstream. Έτσι, θα βρεις μικρές γωνιές που είναι φτιαγμένες για το instagram σου…

Κακά τα ψέματα, το Instagram έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά και κάθε φορά που βρίσκουμε ένα ωραίο τοπίο, ένα “κουλτουρέ” κτίριο ή ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα, σηκώνουμε το κινητό για το πολυπόθητο κλικ του Instagram!

Σίγουρα η Χαλκίδα είναι μια πόλη με πολλές ομορφιές, που όλοι έχουμε φωτογραφήσει,όπως η γέφυρα, η παραλία, το κόκκινο σπίτι κλπ… Υπάρχουν όμως και τόσες άλλες μικρές γωνιές στην πόλη, που “φωνάζουν” Instagram και ίσως δεν έχει πέσει το μάτι σας!

View this post on Instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

Το Ghetto λοιπόν, σου έχει τις καλύτερες προτάσεις για εναλλακτικά σημεία, που δεν πρέπει να λείπουν από το προφίλ του σωστού Χαλκιδέου influencer!

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Βασίλης Ντέμης, Χριστίνα Τσολάκου 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top